2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 238559 بازدید | 7010 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب خداروشکر دغدغه امضام حل شد 😑😂

امروز یک طبقه از گل ها رو رسیدگی کردم شاخ و برگ های اضافه و خشک شده رو جدا کردم 

یه کبوتره بالای ابگرمکن هی چوب میذاشت برای لونه اونارو تمیز کردم 

شلنگ بالکن و جارو رو شستم

یک کابینت هم پاکسازی کردم چون ماه پیش تمیز کرده بودم کثیف نشده بود یه دستمال نمدار کشیدم فقط

ولی بازم مامانم دبه و شیشه سس  نگه داشته بود 😑

سه تا دبه (ماست و سرکه) و دو تا شیشه سس و بانکه پلاستیکی بی کیفیت گذاشتم خروجی‌ 

دوتا بطری پلاستیکی کوچولو 🗑️

کارتون خالی ظرف اردو خوری که خودشو داخل کابینت جا دادم🗑️

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام چقدر گزارش ها حال خوب کن هستن.خیلی عالی بودن واقعا لذت بردم.حتی از گزارش های روزانه تمیز کاری و غیره هم خوشم میاد.

من خروجی نداشتم ب جاش ورودی داشتم امروز.

قوری که سفارش داده بودم رسید.

یه میز فلزی رو دوست داشتم بخرم،به شوهرم عکسشو نشون دادم برام درستش کرد.

به خودم ماگ هدیه داده بودم🤭😁اونا هم امروز رسیدن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دیشب کابینت حبوبات رو بررسی کردم

اول کامل تمیزش کردم

دو سه تا شیشه خالی بود شستم و پر کردم بقیه رو دستمال نمدار کشیدم.

۴ تا شیشه مربا داشتم که اضافی بودن.شوهرم همه رو گذاشته تو تراسمون ببره برای مادرش.

یکم فلفل داشتم اسیاب کردم،نعنا خشک هم اسیاب کردم.

این کابینت کاملا تمیز شد.

کارتن همزن برقی هم بالای کمد دیواری بود،انداختم دور.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام چقدر گزارش ها حال خوب کن هستن.خیلی عالی بودن واقعا لذت بردم.حتی از گزارش های روزانه تمیز کاری و ...

قبلاً یادمه تعداد حدودیه ماگ هاتون چهل تا بود خروجی هم‌داشتین فکر کنم دوباره به همون تعداد رسوندین😑 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

يك سري چيزها توي خونه ما ايرانيا نميشه نباشه، مثلا فرش

فرش خودش به اندازه كافي رنگ داره و به نظرم ديگه بقيه خونه بايد ساده باشه ديگه نهايت دو تا هم تابلو و عكس هست كه كافيه

من حتي ميخام تمام حوله ها يك رنگ و ساده باشن، رنگ خنثي مثل طوسي

مبل و پرده بايد پارچه شون ساده باشه

همين كلي يه فضاي خونه آرامش ميده و باعث ميشه مرتب به نظر بياد

خواهر شوهرم گذاشته روی کابینت استکان و نعلبکی های روزمره رو توش میچینه .منم خونه قبلی مون کابینتش کم ...

برا منم مدلش فرق داره

امروز آوردم گذاشتم تو کابینت

عکس داخلش

این کاسه و پیاله هارو از جهیزیه ام دارم.. رنگ و مدلش با سرویس الانم فرق داره.. گذاشتم تو جانونی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
برا منم مدلش فرق دارهامروز آوردم گذاشتم تو کابینتعکس داخلشاین کاسه و پیاله هارو از جهیزیه ام دارم.. ...

عزیزدلم من به جای شما باشم اون جانونی رو میذارم خروجی 

دقت کن، اون وسایلی که گذاشتی تو جانونی رو همینجوری هم میتونی بدون جانونی اونجا، جا بدی گلم 

دوستتون دارم 💕

یادم رفت بگم.ی قوری کوچولو استیل دارم که دمنوش هارو تو این دم میکنم.چندسال پیش سوخته بود مریض بودم دمنوش گذاشتم سوخته بود😑😂بیرونش کدر شده بود حالت قهوه ای شده بود

امروز انداختمش تو ی قابلمه با اب و ابلیمو و بیکینگ پودر جوشوندمش.حسابی براق شد🤩✅

چندروز پیش که بیرون رفته بودیم ی مانتو دیدم خیلیییییییییی قشنگ بود هی با خودم گفتم بخرمش نخرمش چون تصمیم دارم مانتو نخرم امسال مانتو پارسالیم و زیاد نپوشیدم و هنوز مده

نیاز هم ندارم ب مانتوی جدید!همسرمم دید خوشم اومده گیر داده بود بخر،خیلی وسوسه شدم خلاصه🥺🥲ولی نخریدمش✅

عزیزدلم من به جای شما باشم اون جانونی رو میذارم خروجی دقت کن، اون وسایلی که گذاشتی تو جانونی رو همین ...

قبول دارم حرفتون رو،بدون جانونی گذاشته بودم تا حالا.. فقط انگار میخوام دل از جانونی ببرم.. ببینم واقعا به دردم نمیخوره

الان ۴ ساله تو کارتن نگه داشتم.. چون خونه مون جا نداشت

بازم جا ندارم چون کابینت هامون کمه

ولی آنقدر که دوسش دارم و اون موقع گرون خریدیم،دلم نمیاد بندازم دور

خونه مامانم وسیله زیاده وگرنه می‌بردم خونه اونا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

امروز خروجی های  این مدت رفتن  و من چقد ذهنم آروم  شد ..این چند روز تمیزکاری نداشتم چون یه امتحانم دارم یکم برا اون مطالعه میکنم 

امروز کمد همسرم بررسی شد ..وای چقدر بلوز بافت داره فک کنم ده تا شد ..البته همشو استفاده داره به تناسب موقعیت ..اما بنظرم خیلی زیاده ..من خودم دوتا بافت(یکی برا زیر پالتو بیرون ..یکی هم مجلسی طور هست ) دارم و یه کراپ بافت که بصورت ژاکته و برا استفاده روزمره تو خونه ..

همسرم خیلی تو خرید دقت می‌کنه و آیتم های که میخره خیلی با کیفیت هستن ..برا همین خروجی کم داره ..خروجی های لباساش بدون هماهنگیش انجام نمیشه 

قبول دارم حرفتون رو،بدون جانونی گذاشته بودم تا حالا.. فقط انگار میخوام دل از جانونی ببرم.. ببینم واق ...

خواستی تبدیل به جعبه کمک های اولیه کن 

جعبه ابزار 

تو اتاق خوابی 

تو کمد دیواری جایی 

جاهایی که لازم میشن بکار ببر ❤️📌

💞منیمالیست 💞