2777
2789
عنوان

شیر میخرم میریزه رو زمین

238 بازدید | 20 پست

هر چی میخرم پسرم درک نمیکنه برای مصرف ه فک مسکنه باید ریخت رو کابینت و زمین و خونه 

خسته م بریدم

کمبود کلسیم دارم باید روزی یه استکان شیر بخورم نمی دونم کجا بذارم ش 

=/

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش شیر کاکائو  ، شیر موز درست کن جلو چشمش 

بعد براش تو گوگل درباره شیر خوردن سرچ کن فیلم هاشو نشون بده

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اگه بچس خوبذار بالای یخچال اگه بزرگه مشکل ازشماست که هنوز درست تربیت نشده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دوغ با پونه درست کن با غذا بده بخوره کلسیمش از شیر بیشتره احتمالا به حالت اجبار یا با استرس و فشار ب ...

استاترخودش باید بخوره نه بچه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

باهاش شیر کاکائو ، شیر موز درست کن جلو چشمش بعد براش تو گوگل درباره شیر خوردن سرچ کن فیلم هاشو نشون ...

مشکل م اینه ده لیتر شیر و تو یه روز میریزه دور یا میخوره 

روزی۱۰ تاشیر بخرم ؟!؟

مشکل م اینه ده لیتر شیر و تو یه روز میریزه دور یا میخوره روزی۱۰ تاشیر بخرم ؟!؟

۱۰ لیتر شیر میخری خراب نمیشه؟😳😳😳چند سالشه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792