2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میخوام فردا برم بکشمکسی کشیده عقل نهفته؟ خیلی درد داره یا نه؟

دندون عقل کلا کشیدنش درد داره و بینهایت ریسکی حالا دندون تو نهفته هست درد بیشتر میشه دیگه چون بخیه هم داره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ریسکی چرا؟

چون ممکنه رو عصب اصلی باشه که با جراحی کردن اون عصب خراب بشه و ممکنه چندماه یا بیشتر فلج بشه صورتت برای همینم بیشتر دکترا برای دندون عقل اونم نهفته میگن عکس سه بعدی بگیر که با عکس معمولی فرق داره 

دندون عقل کلا کشیدنش درد داره و بینهایت ریسکی حالا دندون تو نهفته هست درد بیشتر میشه دیگه چون بخیه ه ...

چیکار کنم خب 🥺

مجبورم برم داره خراب میشه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
چیکار کنم خب 🥺مجبورم برم داره خراب میشه

دیگه مجبوری با دردش بسازی بعد جراحی فقط به یه دکتر بسنده نکن چون این دندون عقل نزدیک به عصب اصلی هست بهت پیشنهاد میکنم برو پیش اونایی که جراحی فک میکنن اگه هم گفتن عکس سه بعدی بگیر حتما بگیر نگو هزینه زیاد میشه چون اون عکس سه بعدی عصب ها با جزئیات نشون میده از ریسک جراحی کم میشه

دیگه مجبوری با دردش بسازی بعد جراحی فقط به یه دکتر بسنده نکن چون این دندون عقل نزدیک به عصب اصلی هست ...

ممنون

مگه عکس سه بعدی هزینش چنده؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️