2777
2789
عنوان

من چرا مغز خر خوردم ازدواج کردم😐

1268 بازدید | 70 پست

چرا واقعا؟ مجردی چقد من اسوده و جا واسه پیشرفت داشتم دهنمو سرویس کردم با ازدواج ، دکمه ی برگشت یا غلط کردم کجاس دیقا😐🤦‍♀️من مجردیمو میخااااممم 

اقا خدایی مغز خر خورده بودم دقیقااا ک گفتم شوهر میخام😐چقد مجردی کیف میده مجرداااا لذت ببرید خوشبحالتون

😂💔واییی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نمیدونم چرا شماها همه از ازدواج مینالید هم نیاز جنسی برطرف میشه هم عاطفییکیو داری که همیشه باهاته ...

مگه فقط نیاز جنسی و عاطفیه؟ منم مث تو فک میکردماااا

ن جانم متاهلی فرای این نیازاس

مجردی تایه جایی خوبه ازاونجابه بعددوستات ازدواج میکنن ومیرن دنبال زندگیشون پدرومادرهم پیرترمیشن و۰۰۰حتی اگرخونه مجردی هم داشته باشی بازم نیازبه همدم داری

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

20حدودا...اصن لامصب کمرشکنه متاهلی😐من بزارم بررررم دیگ خستم😄🤦‍♀️

از اون لحلظ کمر شکنی؟

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶