2777
2789
عنوان

بنظرتون این خرج زیاده عکس📸

560 بازدید | 17 پست

برای یک خانم یعنی زیاده؟ فرستادم برای شوهرم

من واقعا همشونو نیاز دارم چیکار کنم از خرجام کم بشه البته رنگ مو و فیلر با لوازم آرایش هر ماه نیست ولی افتاد این ماه🥲 ولی بقیش واقعا نیاز دارم حجم کرمای پوستی انقدر کمه به زور تا آخر ماه میرسه

الان میزارم 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لابد شرایط همسرتونو میسنجید دیگ

اگ در توانشون هست خب لابد خوبه

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
اره

دیگه نمیذاری؟

سلام بچه هاعکس چشم وابروتون روبذارین دیگه باچشم وابروکسی شناسایی نمیشه وقیح هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه خودمم چندین بارگذاشتم علت این درخواست=من ازبدوطفولیت کنجکاوترین آدم روی زمین بودم😂😍😘

خودت کار کن ببین دلت میاد یهو این خرج رو بکنی برای خودت. بعضی هاش رو حذف کن.مثل کرم روشن کننده بدن.چرته و پول هدر دادن. و اینکه ضدافتاب و لوسیون یک ماهه تموم نمیشن. لیزر دایمی نیست. تر کدوم رو یک دفعه انجام بده. همه رو باهم میخوای زیاد شده.اها لوازم ارایش هم که یکباره. و فیلر. احتمالا خیلی کم داشتی همه رو مجبور شدی با هم بوویسی. 

چشمات چقدرقشنگن😍😍😍

سلام بچه هاعکس چشم وابروتون روبذارین دیگه باچشم وابروکسی شناسایی نمیشه وقیح هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه خودمم چندین بارگذاشتم علت این درخواست=من ازبدوطفولیت کنجکاوترین آدم روی زمین بودم😂😍😘