2777
2789
عنوان

همین الان طلا بخرم نظر سنجی

282 بازدید | 18 پست

گرمی چهار میلیون و چهارصد و نوده

بخرم؟

از طرفی چند روز پیش چهار و دویست بود. زورم میاد. به نظرتون میاد پایین؟!

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بخر
8
88%
صبر کن بازم میاد پایین
1
11%

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که شنبه خریدم چهارو ششصد و پنجاه حالاکلی ناراحتم‌.ولی هیچی معلوم نیس. میگن طلا تو بلند مدت شش تومنه . شرایط ایرانم که میدونی. به نظرم صبر کن تا دیدی داره بالا میره برو بخر اگه میونی سریع عمل کنی. من ازچهار دپیست قرار بود بخرم شوهرم امروز و فرذا کرد

بخر بخر ببین بعد عید خیلی بالاتر میره پشیمون میشی از اینکه نخریدی من طلا ۴۶۰۰ بود گرمی ۵۳۰۰ خریدم طل ...

منم شش و نیم گرم طلا رو خریدم سیو پنج. خیلی ناراحتم حالا. ولی هفت تومنشو قزار شد تا ی ماه دیگه بدیمش.این کمی ارومم میکنه

منم شش و نیم گرم طلا رو خریدم سیو پنج. خیلی ناراحتم حالا. ولی هفت تومنشو قزار شد تا ی ماه دیگه بدیمش ...

من دوازده گرم خریدم ۶۳ میلیون ناراحت نباش بابا همش جبران میشه از اینکه پولت و نقد نگه داری بهتر تو این مملکت باید پول و یا طلا کنی یا دلار وگرنه یه سال دیگه بدردت نمیخوره