2777
2789

بچه ها کیا از برنامه‌ی میلی طلا میخرن؟

چرا قیمت طلا توی میلی از چیزی که توی گوگل هست بیشتره؟

توی سایت tgju که سایت رسمیه الان زده گرمی چهار و پونصد و خورده ای. 

ولی توی میلی نوشته گرمی چهار و ششصد و خورده ای.

جفتشونم قیمت لحظه‌ای رو نشون میدن.

اگه از میلی بخرم گرون نیست؟!

شماهایی که از میلی میخرید، دقت کردید قیمتش بالاتره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم سایت  tgju آپدیت نیست. الان آخرین نرخش که 4519 هست مال 1 آذر هست. جمعه تعطیل بوده نرخ نداره. ساعت 11 به بعد هرروز اپدیت میشه. هر دو سه ساعتی هم یک بار بروز میشه. سایت طلا دات آی آر آپدیته

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
گلم سایت tgju آپدیت نیست. الان آخرین نرخش که 4519 هست مال 1 آذر هست. جمعه تعطیل بوده نرخ نداره. ساع ...

الان رفتم طلا دات آی آر و هم چک کردم. زده گرمی 4,656

توی میلی زده گرمی 4,672

گرمی ۲۰ تومن بیشتر زده.

یعنی چون دقیق تره و قیمتش لحظه ای تره؟

الان رفتم طلا دات آی آر و هم چک کردم. زده گرمی 4,656توی میلی زده گرمی 4,672گرمی ۲۰ تومن بیشتر زده.یع ...

اره گلم هر سایتی فرق داره. بعضیا ساعتی آپدیت میشن. بعضیا بیست ثانیه ای. بعضیا 5 دقیقه ای. دیگه فرق داره. میگم حالا این میلی معتبر هست؟ لحظه ای میشه خرید و فروش کرد؟ بفروشی سریع پولشو میریزن برات؟ 

اره گلم هر سایتی فرق داره. بعضیا ساعتی آپدیت میشن. بعضیا بیست ثانیه ای. بعضیا 5 دقیقه ای. دیگه فرق د ...

ممنونم. 

ببین من دیشب تازه باهاش اشنا شدم. میگن معتبره.

چیزی که توی خودش نوشته، انگاری پول و بعد یکی دو روز واریز میکنه.

ولی هر وقت خودت خواستی میتونی به خودش بفروشی در لحظه. به نظرم جالبه.

من میخواستم برم از طلافروشی طلای فیزیکی بگیرم. دیدم باید ۷ درصد سودم بهش بدم ... تازه دولا پهنا هم حساب میکنن با ادم.

اینجا کلا نیم درصد سود میگیره. (هم موقع خرید و هم موقع فروش)

ممنونم. ببین من دیشب تازه باهاش اشنا شدم. میگن معتبره.چیزی که توی خودش نوشته، انگاری پول و بعد یکی د ...

خیلی خوبه. اگه بلد باشی نوسانگیری کنی به درآمد میتونی برسی. ولی یک سره باید چک کنی قیمتارو

ممنونم. ببین من دیشب تازه باهاش اشنا شدم. میگن معتبره.چیزی که توی خودش نوشته، انگاری پول و بعد یکی د ...

عزیزم میلی اپلیکیشن هست یا سایت؟ 

طلاهای زیاد و از اینجا نخرید

پولتون به یه گرم دو گرم رسید تو اپلیکیشن فروش بزنید برین حضوری طلا بخرین

شما تجربه داشتی عزیزم؟

بله مشکلی نبوده تا حالا

اما احتیاط شرط عقله کوروش کمپانی هنوز فراموش نشده

اینم یه اوپلیکیشن هست که ممکنه فردا صبح برنامش اصلا باز نشه فقط پولای ریز ریز رو بصورت میلی جمع کنید خوبه به یه مبلغ رسید بکشید بیرون از مغازه حضوری خرید کنید