2777
2789
عنوان

کی با ای وی اف بچه دار شده

1242 بازدید | 39 پست

سلام. نی نی تون چند سالشه؟پسر یا دختر؟تو چند سالگی ای وی اف کردین؟

درسته ک خیلیا بعد ای وی اف طبیعی باردار میشن برا بچه‌های بعدی

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

زنداییم کرد نشد از دست رف جنین

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان روز 10 انتقالممدوره قبل منفی شد

ان شاالله این سری مثبت شب عزیزم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

زنداییم کرد نشد از دست رف جنین

آخی.تو چند ماه؟علتش چی بود

خاله من همون بار اول اوکی شد دو قلوعه دختر بهمن زایمان میکنه بالای ۴۰ سالشه

بسلامتی عزیزم.خدا بچه‌ها ش رو حفظ کنه

دوستم بعد از بار سوم اوکی شد دختره و ۱ سال نیمشه خودشم ۲۷ سالشه

چرا بعضیا اولین بار میشن دوستم اولین بار دوقلو شد بعد یازده سال شوهرش عمل کرد دوسال بعد باردار شد شهریور زایمان کرد 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بسلامتی عزیزم.خدا فرزندانت رو حفظ کنه.منم تازه انتقال ام مثبت شده و دوقلو دارم. خیلی میترسم.هم ویار دارم.هم لکه بینی دارم.هم حرفای اطرافیان برام سنگین ک میگن بچه‌های ای وی اف مثل بچه‌های طبیعی سالم نیستن و بیش فعال آن. بخاطر این مسأله خیلی گریه میکنم شبا

چرا بعضیا اولین بار میشن دوستم اولین بار دوقلو شد بعد یازده سال شوهرش عمل کرد دوسال بعد باردار شد شه ...

نمیدونم ولی ان شالله هرکی ک در تلاشه ب زودی جواب بگیره و خدا نی نی صحیح و سلامت بهشون بده

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤