2777
2789
عنوان

امروز اصلا روز من نبود عکس

103 بازدید | 9 پست

کم مونده بشینم گریه کنم دیروز از مسافرت اومدیم شوهرم امروز شیفته ظهر زنگ زد گفت میام عصر دنبالت میبرمت خونه آبجی منم کلی لباس شسته بودم و ست بافتی که تازه خریده بودم گفتم بندازم رو بخاری که خشک بشه چون لباس راحتی هست و هم گرمه همونو بپوشم رفتم سراغ کیک پختن هویج رنده کردم گردو شکستم  آرد الک کردم تخم مرغ رو شکستم یادم اومد شکر ندارم بعد یهو از لباسام یادم اومد برداشتم که دیدم سوختتتتتتتت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهوم کم بودددد بخاری لعنتی

آخه کاموا حساس رود حرارت جذب می‌کنه 

ولی خیلی طرح قشنگی دراومده شبیه عکس رادیولوژی از قفسه سینه اش😐😀

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
آخه کاموا حساس رود حرارت جذب می‌کنه ولی خیلی طرح قشنگی دراومده شبیه عکس رادیولوژی از قفسه سینه اش😐� ...

نمی‌دونم به چی فکر میکردم که مغزم نکشید واقعا

😂 پس میپوشمش میگم طرح لباسه

اره شیک شده😀 کی به کیه من که دیگه اینقدر لباس عجیب و غریب تن مردم دیدم تعجب نمیکنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .