2777
2789
عنوان

از بلند پروازی های دخترم میترسم

539 بازدید | 23 پست

عید تازه هفت سالش تموم میشه کوچیکه ولی حرفایی میزنه و خواسته هایی داره که گاهی برا آینده ش نگرانم

شایدم خوب باشه اینجوری منم نمیخوام سرکوبش کنم ولی نمیدونم چه رفتاری بکنم 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مثلا میگه چرا ما کارگر نداریم کارامونو بکنه بهش پول بدیم؟

من بزرگ که بشم چندتا کارگر دارم برا آشپزی و لباس شستن و مثلا تمیز کردن خونه...

یا میگه بزرگ شم یه ماشین صورتی میگیرم که دکمشو که بزنم سقفش باز شه!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونم یه نگهبان داره که هیچ وقت نمیخوابه همش مواظب خونس دم در وایمیسته😐

مثلا میگه چرا ما کارگر نداریم کارامونو بکنه بهش پول بدیم؟من بزرگ که بشم چندتا کارگر دارم برا آشپزی و ...

گوشی دستشه؟مثلا اینستا باشه یا کلیپ ایناببینه؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
گوشی دستشه؟مثلا اینستا باشه یا کلیپ ایناببینه؟

نه یه گوشی بدون سیم کارت دارم فقط بازی ریخته روش اونم پنجشنبه و جمعه که تعطیله میدم دستش فقط باهاش بازی میکنه

بازی هاش هم اکثرا آرایشی و مدل لباس اینان

نه یه گوشی بدون سیم کارت دارم فقط بازی ریخته روش اونم پنجشنبه و جمعه که تعطیله میدم دستش فقط باهاش ب ...

مطمئن باش یه جایی دیده یا شنیده مه اینطوری میگه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
مطمئن باش یه جایی دیده یا شنیده مه اینطوری میگه

کلا میگم  نمیدونم خوبه فکرش اینجوریه یا نه.

مثلا قانع نیست! 

ما وضعمون خوبه ، خونمون خیلی بزرگه و یه حیاط بزرگ داریم خونمون یک طبقه س ... بعد میگه چرا از وسطش پله  نمیخوره بره بالا😐

این دیدگاه جالب نیس اصلاو خیلی عجیبهحتما یه جا از یکی یه چیزی شنیدهمهد یا پیش دبستانی کسی بهش چیزی ن ...

نمیدونم....

ولی تو همکلاسیاش کسی نیس که وضعش در این حد خفن باشه که مثلا حسودی کنه یا بخواد مثل اونا باشه

چقدرررر همه چیزو بزرگ میکنید الکی الکی

من اصلا واکنشی نشون نمیدم به حرفاش....

نمیدونم....ولی تو همکلاسیاش کسی نیس که وضعش در این حد خفن باشه که مثلا حسودی کنه یا بخواد مثل اونا ب ...

شاید دوستاش جایی این چیز ها رو دیدن و تعریف کردن

به هر حال به نظرم صبر کنید درست میشه

کلا میگم نمیدونم خوبه فکرش اینجوریه یا نه.مثلا قانع نیست! ما وضعمون خوبه ، خونمون خیلی بزرگه و یه ح ...

بزرگتربشه خوب میشه بهش هرچیزیو توضیح بده مثلا زیبایی خونمون ایندکه ازهمین قسمت پله خورده قانعش کن