2777
2789
عنوان

بنظرتون بلاگری گناه هستش

535 بازدید | 32 پست

بنظرتون گناهه ؟ من چهره خوبی دارم و الانم تو دوهفته ۲هزارتا فالوور جمع کردم اما عکس بی‌حجاب از خودم نمیذارم همش با مانتو شلوار و روسری بوده مردا هم بیان دایرکت اصلا پیامشونو جواب نمیدم مگر اینکه حرفای معمولی باشه و آدم محترمی باشه طرف 

بنابراین محل به مردا نمیدم 

از طرفی عشوه خرکی نمیام و چرت و پرت هم نمیگم شدیداً به خدا معتقدم 

منتهی امشب یه نفر اومد دایرکتم میگه تو گناهکاری ! یه مرد متاهل که تورو میبینه همش زنشو‌ باتو مقایسه می‌کنه و تو باعث عدم اعتماد بنفس اون زن میشی🤦🤦

منم در جوابش گفتم آقای محترم من بیرونم همین شکلی هستم و اگر کسی ذاتش بیخود باشه احتیاجی به مجازی نیس هر غلطی بخواد بکنه می‌کنه و اینکه من مردای هیز و هول متاهل رو سگ درخونمونم حساب نمیکنم 

میبینیم میگه درنهایت تو گناهکاری اعصابمو بهم ریخته🤦🤦

محتوای پیجت چیه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه گناه نیست ولی همینکه طعم فالوور داشتنو محبوبیت و بچشی روز به روز بیشتر. رو اعتقادات پا خواهی گذاشت طبق چیزی که از دوتا بلاگرای مشهور و نزدیکم دیدم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بهش گفتم من شوهرخالم اصلا نمیدونه اینترنت و اینستا چیه اما یه خیانتکار آشغاله! که تا الان با۲۰تا زن گشته که همه اون زنها اتفاقا از خالم زشت تر بودن !

اما میگه تو باید در محضر خدا جواب پس بدی اعصابمو بهم ریخته 💔🤦

طبیعت گردی و اینا بعضی موقع هام از آشپزی و اینا میذارم و عکس و کلیپ از خودم تو طبیعت

بهش توجه نکن ب کارت ادامه بده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم