2777
2789

۲  ماهه عقد کردم ازشون بدم میاد هی میگن چرا حرف نمیزنی باهامون عروس فلانی خیلی حرف میزنه و راحته و فلان

خب من چکار کنم اخه چ حرفی دارم با شما بزنم من 

من کلا اخلاقم اینجوریه کم حرفم اخه پر حرفیم ویژگی مثبته؟ یا اینکه پدرشوهرم میگه  عزوس فلانی رانندگی بلده توم بلدی بری در ماشین و قفل کنی  بعدم میخنده

درحالی‌که من گواهینامه دارم ولی خب شرایطش پیش نیومده رانندگی کنم ماشین نبوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب توام یکم صحبت کن دیگه

دختری در جستوجوی ارزوهاش من فاطمم اهل مازندران  یه عشق دارم که دیوانه وار عاشقشم و عاشقمه  آرایشگرم . به امید روزی که تاپیک بزنم به عشقم رسیدم  

چرا تحقیق نکردی؟؟؟

ببخشید در مورد چی باید تحقیق کنه؟

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

به دل نگیر

تو هم با خنده جواب بده

عادت میکنید بهم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

خب توام یکم صحبت کن دیگه

واقعا آدم حرفی نداره بزنه😐منم مثل اونم ولی چیزی نگفتن بهم منم تازه عقد کردم

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

چقدر خوب میشد بی پدرشوخر فلانی هم بلده برا عروسش خونه به نام کنه تو فقط بیای خونه لم بدی رو کاناپه 

ولشون کن عادت میکنن همون بهتر کم حرفی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم