2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعضی اتفاقات بازتاب اعمل خودمونه

دیگ انقدر خراب کردیم😭😭😭

بابا خدا رحمش بیاد

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خدا وجود نداره دوست عزیز خرافات رو ترویج ندیدم. کسی ریپ نزنه. یکم به چین فک کنید که اتئیسته موفق هس ...

گفتی ریپ نزن ولی نتونستم .وقتی به بعضی جانورا و گیاه ها و کهکشان ها نگاه میکنم نمیتونم باور کنم که خدا وجود نداره 

به دنیای ذر اعتقاد داری؟

میگن قبل این ک ب دنیا بیایم  بهمون گفته شده که قراره چه اتفاقاتی تو زندگیمون بیفته

وما اینو قبول کردیم که اومدیم تو این دنیا

از اینورم شاید این همه زجر کارمای کارایی که کردیم باشه

هرچند هممون مورد امتحان قرار گرفتیم پس این همه بدبختی خوشبختی منطقیع💆🏻‍♀

ولی نمیدونم چرا خیلیا شدید خوشبختن بعداون وقت ما هرروزمون با غمو بدبختی میگذرع😐

نه

ولی خدا خودش گفته سرنوشت ملت ها دست خودشونه

اختیار داده 

و اینکه آسیب های ما از طرف خدا نیست از طرف خودمون یا آدم های دیگه هست

و اینکه یه بحث های دیگه ی تخصصی هم هست حوصله توضیح دادنشو ندارم 😪 خلاصش اینه که اراده ما نشات گرفته از اراده خداوند هست ولی بنده ای که در زندگی درست عمل می‌کنه و مومن واقعی هست کارهاش روی زمین نشانه ای از اراده خداست مثل پیامبر و شما هر چقدر گناه کنی و از خدا دور بشی دیگه از این قاعده دور میشی و اراده خودت پر رنگ تر میشه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
رفتار ما همینهخدا ک بیکار نیساین همه میگن دوست‌پسر خوب نیسدختره از لج با پسره دوس میشهاخرش میگه عه پ ...

خدا اگه گفته دوستی خوب نیست واسه پسرا هم گفته خوب نیست چرا تاوانشو فقط دخترا میدن پسرا هیچیشون نیست بیشتر مواقع ؟ پس عدالتش کو 

در ضمن خدا گفته ازدواج کنید ازدواج خوبه چه ضربه هایی که بعضیا از همین ازدواج ندیدن روزی بیستاشو‌ که فقط داریم از نی نی سایت میخونیم 

خدا اگه گفته دوستی خوب نیست واسه پسرا هم گفته خوب نیست چرا تاوانشو فقط دخترا میدن پسرا هیچیشون نیست ...

پسرا از قلبشون استفاده نمیکنن

امام علی تو نهج البلاغه گفته

زنا ناقصالعقلن

یعنی کنار فکر از احساس استفاده میکنن