2777
2789
عنوان

بچها به نظرتون قد چقدر مهمه؟

4136 بازدید | 391 پست

میدونم ک ادم باید متناسب باشه

ولی ب نظرتون قد چقد تاثیر داره تو جذابیت ظاهری ادم؟

ینی شما یه خانوم قدبلند ببینین توجهتون حتی برا چند ثانیه جلب میشه؟

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

تا یه حدی بلند خوبه دیگه. تو ایران بخاطر نوع پوشش،زن قد بلند جلوه جالبی نداره. مثلا بیشتر از 175

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی تاثیر نیست

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
تا یه حدی بلند خوبه دیگه. تو ایران بخاطر نوع پوشش،زن قد بلند جلوه جالبی نداره. مثلا بیشتر از 175

من ۱۷۰ م خودم

ولی دوس داشتم ۱۶۰ بودم

کنار مردا ک راه میرم بی اغراق از ۵۰ درصدشون بلندترم

زیاد بلندم خوب نیست بهش میگن  قد درازززززززززه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

به نظر من یه زن قد بلند خیلی جذابه اگه درست لباس بپوشه من از ظاهر مهتاب کرامتی خیلی خوشم میاد به نظرم یکی از زیباییهاش قد بلندشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من ۱۷۰ م خودم ولی دوس داشتم ۱۶۰ بودم کنار مردا ک راه میرم بی اغراق از ۵۰ درصدشون بلندترم

همیشه کفش تخت بپوش زیادم که بلند نیستی معمولی به نظرم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
به نظر من یه زن قد بلند خیلی جذابه اگه درست لباس بپوشه من از ظاهر مهتاب کرامتی خیلی خوشم میاد به نظر ...

اره

اون خ بلنده ۱۸۲ ه بنظرم