2777
2789

حساسیت نداره ؟سرفه هم داره

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن نه خوب نیس برا سرفه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چند سالشه؟

ده ماهشه

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

میگن نه خوب نیس برا سرفه

آره خودم هم شنیدم 

ولی خواستم مطمئن شم😘

عزیزم چون سرفه داره، موز گرم هست و باعث خارش گلو و سرفه بیشتر میشه 

براش از داروخانه شربت آیورامی بگیر بخوره خییییلی اروم میشه سرفه هاش

اگرم گرسنه هست یا قصد داری بهش میوه بدی، سیب رنده کن بهش بده ، پرتقال و لیمو شیرین یا خودش یا ابش رو بگیر بهش بده ویتامین سی هم داره برای سرماخوردگی مفیده 

نارنگی هم براش خوب نیست بهش نده 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
آره خودم هم شنیدم ولی خواستم مطمئن شم😘

لیمو شیرین بچگونه تو قاشق بهش بده سوپ بده خوب میشه زود ان شاالله 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
عزیزم چون سرفه داره، موز گرم هست و باعث خارش گلو و سرفه بیشتر میشه براش از داروخانه شربت آیورامی بگی ...

ممنونم از راهنماییت😍😘

براش پوره. کن با مغزیجات پودر بهش بده. اب پرتقال بگیر براش.

چه روش خوبی ممنون😘

لیمو شیرین بچگونه تو قاشق بهش بده سوپ بده خوب میشه زود ان شاالله

ان شاءالله 

ممنونم عزیزم