michela_88 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 عنوان تا حالا شده از همه آدمای اطرافتون خسته بشین❓️ 98 بازدید | 16 پست به چی باید دل خوش کرد ......رفیق .......آخرش تو زرد از آب درمیاد خانواده....... خواسته یا نخواسته آخر می زنن تو ذوقمعشق ........ آخر با خوشگل ترش عوضت میکنه خودم ......... ماست از من بیشتر کارایی داره....... دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀 1403/08/26 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6073 سه تاشو اگه درست انتخاب کنی ،مشکلی ندارخ ...ولی خب زمونه بدی شده و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
meriferi عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 1035 فقط خودت هستی ..کاری کن از ماست بیشتر کارایی داشته باشی ..(جمله آخرت خیلی باحال بود 😂)
michela_88 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 سه تاشو اگه درست انتخاب کنی ،مشکلی ندارخ ...ولی خب زمونه بدی شده منکه هرکی انتخاب کردم یه جوری گند زد که از قبل بدتر شدم امروز با صمیمی ترین رفیقمم خداحافظی کردم ....... دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
michela_88 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 من دقیقا تو این وضعیتم درکت میکنم خیلی وضع بدیه .... دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6073 منکه هرکی انتخاب کردم یه جوری گند زد که از قبل بدتر شدم امروز با صمیمی ترین رفیقمم خداحافظی کردم ... ... چقد سخته ...منم خیلیاشونو ندارم .امیدوارم آدمای درست همو پیدا کنن. و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
michela_88 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 فقط خودت هستی ..کاری کن از ماست بیشتر کارایی داشته باشی ..(جمله آخرت خیلی باحال بود 😂) بعید میدونم 😅نتیجه نداده......😅😅 دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 6313 بدتر اینه هیچکس درک نمیکنه ادمو یسری فکر میکنن دیونه شدیم ولی خسته اییم فقط
michela_88 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 چقد سخته ...منم خیلیاشونو ندارم .امیدوارم آدمای درست همو پیدا کنن. خیلی سخته امروز فهمیدم یه پسرو به رفاقت ۸ سالمون ترجیح میده چه حرفایی که راجب من به اون نزده بود......درکتون میکنم .....کاشکی....کاشکی از اول ذات واقعیشونو به آدم نشون میدادن ...... دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
michela_88 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 965 بدتر اینه هیچکس درک نمیکنه ادمو یسری فکر میکنن دیونه شدیم ولی خسته اییم فقط دقیقااااااااااااااااواقعا اینقدر درست گفتین حرفی ندارم من کاش بفهمن آدم دوست نداره حالش بد باشه مردم مجبورش میکنن........و اگر نه همه ما از اول خندیدنو بلد بودیم ..... دوست عزیز تا وقتی با شما نبودم ریپلای نکن ممنون 💀
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6073 خیلی سخته امروز فهمیدم یه پسرو به رفاقت ۸ سالمون ترجیح میده چه حرفایی که راجب من به اون نزده بود.... ... اخی 🫂اره واقعا 💝 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
seepidedam عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 6313 دقیقااااااااااااااااواقعا اینقدر درست گفتین حرفی ندارم من کاش بفهمن آدم دوست نداره حالش بد باشه مردم ... ببین بخندی هم میگن دیونس مردم خودشون دقیقا همین حالتای مارو دارن ولی همش میخوان ی مظلوم گیر بیارن مسخرش کنن عقده ایین