2777
2789

سلام بی مقدمه میرم سر اصل مطلب شاید بعضیا ندونن چی بپرسن ، این سوالا رو راحت روی کاغذ یادداشت کنید و بپرسید من سعی کردم سوالات مهم رو بگم

شما با لحن خودتون و اروم بپرسید❤️

❌️ نکته مهم : با هر مخالفتی که روبرو شدید بحث نکنید یه باشه بگید و برید سوال بعدی 👌🏻

💍 از نظر شما پوشش همسرتون باید چجوری باشه؟ بین فامیل و در بیرون از خونه چه سبک پوششی رو میپسندید؟؟

💍 با اقوام مثل دختر خاله پسر خاله دختر عمه و... چقدر نزدیک هستید توی فضای مجازی ارتباط دارید صحبت دارید؟؟

نظر شما چیه اگر همسرتون توی فضای مجازی با اقوامش در ارتباط باشه؟؟؟

💍 نظرتون راجع به تحصیل و کار همسرتون چیه؟؟ تا چه حدودی مجاز به تحصیل و کار میدونید

🔴🔴💍 نظرتون راجع به حرفای امروزی درباره مهریه و شروط ضمن عقد چیه؟ اینروزا صحبتش بسیار داغه اینکه مقدار کم با شروط ضمن عقد باشه یا نه مقدار ۱۱۴ تا بدون شروط ضمن عقد

اینجا محک بزنید ببینید مهریه چقدر میخواد بده که تازه بعد۳. جلسه سر مهریه بهم نخوره خواستگاریتون!!!

💍 توی زندگی شخصیتون اگر به مشکل بخورید اولین شخصی که ازش مشورت میگیرید کی هستش؟؟؟

💍 چقدر علاقه به مسافرت دارید تا چند بار در سال؟؟

🔴🔴💍 اگر چند بار مسافرت در سال قراره باشه برید دوست دارید چند تاش رو به همراهی مادرتون یا خانواده برید؟؟

🔴🔴💍 برای گرفتن منزل ، اولویت اولتون چی هستش؟ به کجا نزدیک تر باشه محل کار یا خانواده ها؟؟؟

🔴🔴💎 اگر از سر کار بیاید ببینید همسرتون خسته بوده و نتونسته غذا درست کنه یا خونه رو مرتب کنه نظر و واکنشتون چیه؟؟

شاید بگید راستشو نمیگه اما یقین داشته باشید که از حرفش میفهمید کمکتون میکنه یا نه

❌️❌️❌️ اگر بچه دوست ندارید یا از زایمان میترسید یا نمیخواید بچه دار بشید راحت اعلام کنید 

🔴💍💍💍 بعد از بچه دار شدن بنظرتون خانم کار رو ادامه بده بهتره یا نه از شغلش بیاد بیرون و به بچه ها رسیدگی کنه

💍 بنظرتون توی زندگی مشترک اقا چجوری باید به اصطلاح پول توی جیبی خانم رو بده چجوری باشه ؟ هر خریدی هست با شما انجام بده یا کارت داشته باشه

🔴🔴🔴🔴 مسائل جنسی و اینکه آقا چقدر میل به رابطه داره و شما چقدر میل داری و اصلا آقا سالم هست یا نه 

باید برید بعدا مشاور پیش از ازدواج و از مشاور بخواید آمارشو توی جلسات خصوصی از طرف در بیاره

این خیلی مسئله مهمیه

خیلیا روشون نمیشه بپرسن

برای جلسه اول هم زوده

ولی حتما بفهمید که ایا مزاجش به شما میخوره یا نه

آیا نظافت شخصی داره یا نه

آیا اصلا از لحاظ جسمانی اوکیه یا نه

اینارو حتماااااااااا باید بفهمید

چون پایه اساس زندگی هستش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هر چی خواستگار سنتی اومد همه داغون 

مامانه اومده بود اول بپسنده انگار اون میخواد زندگی کنه 

شوهر من حتی نزاشت مادرش منو ببینه بپسنده یا نه 

گفت بخوای نخوای همینه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دمش گرممم👌🏻

آره واقعا 

یه خواستگار داشتم مادره اومده بود 

ما آخه چهار تا خواهر هستیم می‌گفت 

همه دخترات بیان ببینمشون 

بعد می‌گفت عه این دختر بزرگه چرا این همه بیبی فیسه 

عه اون کوچیکه از همه چاق تره هار هار هار 

انقد عصبی بودم حد نداشت حالا پسرش 

یه پیرمرد پنجاه ساله بود که می‌گفت ۴۰ سالشه 

داغونه داغون 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آره واقعا یه خواستگار داشتم مادره اومده بود ما آخه چهار تا خواهر هستیم می‌گفت همه دخترات بیان ببینمش ...

اعصاب منم خورد شد

بعضیا نمیفهمن واقعا 

نفهمن

دس خودشون نیس

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

هر چی خواستگار سنتی اومد همه داغون مامانه اومده بود اول بپسنده انگار اون میخواد زندگی کنه شوهر من حت ...

اصلااا کسایی ک اول مادر میخواد بیاد رو نپذیرید ❌️

یا با داماد

یا هیچی

اونایی ک اول بیست سوالی میپرسن پشت تلفن

یا میخوای خودشون تنها بیان رو

اصلااااا قبول نکنید

اصلااا کسایی ک اول مادر میخواد بیاد رو نپذیرید ❌️یا با دامادیا هیچیاونایی ک اول بیست سوالی میپرسن پش ...

آره اشتباه کردیم 

چقدم عالی. من خیلیا شو پرسیدم. و چن تا رو تازه الان دیدم

امیدوارم برای بقیه به کار بیاد😍❤️❤️❤️

طبق تجربه خودمم بخوام بگم

با اینکه اصلا سنتی نبودش

ولی پسرایی ک تو کار خونه به مادر کمک میکنن

یقینن به شما هم کمک میکنن اصلا انتظار بشور و بپز ندارن

امیدوارم برای بقیه به کار بیاد😍❤️❤️❤️طبق تجربه خودمم بخوام بگمبا اینکه اصلا سنتی نبودشولی پسرایی ک ...

تایید میکنم. همسرم تا مامانش تکون میخوره پا میشه. امیدوارم بریم خونه خودمونم اینجوری باشه که هس احتمالا

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

تایید میکنم. همسرم تا مامانش تکون میخوره پا میشه. امیدوارم بریم خونه خودمونم اینجوری باشه که هس احتم ...

خیلیا اینو با بچه ننه بودن قیاس میکنن یا اشتباه میگیرن

اما اصل داستان اینه

پسری ک به مادرش احترام نذاره

عمراااا اگر به زنش حاضر باشه احترام بذاره

اه چقدر ازدواج سخته

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره