2777
2789

خداروشکر میکنم سالمم برای همه نعمت های که دارم خدوروشاکرم

ولی واقعا نمیدونم چرابعضی وقتا زندگی اونی نمیشه که من میخام

کار خب پیدانمیکنم یه ازدواج خب موفق میخام نمیشه یه ذهن آسوده آروم میخام‌ندارم  همیشه نشخوار فکری راجب کذشته وآینده

بخدا امشب دیگه بغضم شکست گریه کردم

تاحالا۲۰۰تاکار دیدم یا بدرد من نمیخوره اونی که من خوشم میاد یه مشکلی پیش میاد نمیشه خیلی خستم واقعا

شما بگین من‌چکارکنم

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هست منتهی دخترای ساده نمیخان واقعیتش من فکر میکنم اگثر جاهای که رفتم نشدا براخاطر این موضوعه

چی بگم والا باید به سواد طرف نگا کنن چی کار به سادگیو این حرفا دارن🫤🫤

خاک تو سر این مملکت

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
چی بگم والا باید به سواد طرف نگا کنن چی کار به سادگیو این حرفا دارن🫤🫤خاک تو سر این مملکت

خب منکه نمیخام مثلا پزشک بشم یا یه کار تخصصی داشت باشم

مثلا فروشندگی یامنشی مطب یایکار ساده همش چشمشون دنبال در دافن

خب منکه نمیخام مثلا پزشک بشم یا یه کار تخصصی داشت باشممثلا فروشندگی یامنشی مطب یایکار ساده همش چشمشو ...

عزیزم چه رشته ای خوندی؟  من خیلی تیپ و چهرم ساده هست ارایش ندارم ولی چند ساله شاغلم یعنی میگم در داف نیستم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
خب منکه نمیخام مثلا پزشک بشم یا یه کار تخصصی داشت باشممثلا فروشندگی یامنشی مطب یایکار ساده همش چشمشو ...

ای بابا😢

ایشالله یه کار خوب پیدا کنید🤲

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
عزیزم چه رشته ای خوندی؟ من خیلی تیپ و چهرم ساده هست ارایش ندارم ولی چند ساله شاغلم یعنی میگم در داف ...

خیلی درس نخوندم تاراهنمایی کار اصلیم خیاطیه ولی واقعا گردن دردهاش اذیتم میکنه براهمین فرارکردم به سمت یکار دیگ انگار نمیشه

خیلی درس نخوندم تاراهنمایی کار اصلیم خیاطیه ولی واقعا گردن دردهاش اذیتم میکنه براهمین فرارکردم به سم ...

دوستم تو کار کراتین مو هست بازار کارش بد نیست اگر خوب اموزش ببینی

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.