2777
2789

با آدمی که که همش میگه حوصله ندارم چگونه برخورد کنیم😐 نوجوون هم نیست که بگم اقتضای سنشه 28 سالشه اما همش تو قیافس. کلا چندین ساله همینه می‌گفتیم سنش بالاتر شه بهتر میشه اما بدتر میشه انگاری

هیچی لابد حوصله نداره دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

حوصله ندارم از سمت بعضیا یعنی حوصله یکی دیکه رو دارن نه ماها رو

برام اثبات شده چنین موضوعی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه سئوال سختی

البته کل زندگی چالشه

صدقه بدید، لباس های قدیمی را بندازید دور، بعضی وقتها این چیزهای به ظاهر ساده، مشکل را تا حد زیادی حل میکنه.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.