2777
2789

چند هفته پیش یکی از فامیل های پدری من، مارو دعوت کردن به عنوان پاگشا( بعد از سه سال ازدواج) 

قبلا ما با این خانواده خیلی رفت و آمد داشتیم و خیلی به هم نزدیک بودیم اما خب بنابه دلایلی از هم دور شدیم و چند هفته پیش بعد از مدتها همو دیدیم، 

حالا همسرم اصرار داره که دعوتشون کنم، من خودمم مشتاقم اما پنجشنبه این هفته که میخواد بیاد تولد همسرمه و یه دورهمی کوچیک در حد خواهر برادرا ومادر پدراس حدود 12 نفر، من میخواستم چند روز بعد تولد دعوت کنم اونارو، امروز خواهرشوهرم گفت الکی خودتو به زحمت ننداز یهو بگو اوناهم بیان اما نگو تولد شوهرته که تو زحمت نندازن خودشو، بزار به اونا هم خوشبگذره، 

اما مسئله من اینجاست که زشت نیست این مدلی؟ 

تازه هیچ کدوم از مهمونام اون یکی مهمونامو نمیشناسن و همدیگه رو ندیدن 

نکنننن یه شب دیگه بگووو

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکارو نکن شاید شرمنده شن

منم به خواهر شوهرم گفتم شاید شرمنده بشن اخه من خودم تو چنین شرایطی هر کاری میکنم که بتونم کادو بدم. 

اما خواهر شوهرم میگه نه اتفاقا خیلیم خوشحال میشن😑

شمانگی هم بعد اگر کیک و کادویی باشه، اونا شرمنده میشن.

کلا از دعوتهای این مدلی که، طرف میخواد کسی رو صدا کنه، حالا که چند تا مهمون داره و مناسبت داره، این وسط اون طرف رو هم این وسط صدا میکنه.

منظورم یه تیر و دو نشونه.

که یه جورایی به مهمون مورد نظر توهینه.

به خواهرشوهرت بگو تو جوش زحمت من نخور عزیزم

شمانگی هم بعد اگر کیک و کادویی باشه، اونا شرمنده میشن.کلا از دعوتهای این مدلی که، طرف میخواد کسی رو ...

اره واقعا میفهمم خودم اما گفتم شاید من متوجه نیستم و اشکال نداره، اخه خواهر شوهرم ازم 20 سال بزرگتره 

گفتم ساید

منم وقتی ببینم تولده و بهم نگفتن ناراحت میشم

برای من اونش مهم نیست

ولی وقتی طرف ۳ سال شمارو دعوت نکرده

پس اونقدری هم صمیمی نیست ک بیاد توی جمعی ک نصفی غریبه هستن.و کاا شاید دلش نخواد با خواارشوهر شما نشست برخواست کنه.

من جای شما بودم اصلا با خواهرشوهرم مشورت نمیکردم ک بخواد نطر بده

مگه خودم صلاح مهمونیم رو نیمدونم😅

💕

به خاهرشوهرت بگو تو واسه زندگیه خودت تز بده

اینکارو نکنیا اسی اون بنده خداها شرمنده میشن بعدم چه صنمی با بقیه دارن که بخان بیان تو جمع خانوادگیتون.

خاهرشوهرت ۲۰سال ازت بزرگتره عقل نداره میخاد مزحکه دست مردم بشی محلش نذار کار خودتو بکن