2777
2789
عنوان

با شوهر رو مخ چیکار میکنین

451 بازدید | 7 پست

سه ساله هرچی تو گوشش خوندم جلو مردم خونه مردم خونه فامیلت پیش اقوامت احترامم رو نگهدار، کاری ک بدم میاد نکن ،حرفی ک بدم میاد نزن ،اونقدر نشنیده گرفت تا خاهرش اونجور هار شد هر بی احترامی دلش میخاس میکرد 

از وقتیم بچمون راه افتاد هم اونقدر تو خونمون گفتم جایی رفتیم اجازه ندیم بچه کثیف کاری در بیاره از مادر بی مسئولیت متنفرم 

دیگه اونقدر من تو خونه با ارامش بهش گفتم و اون نشنیده گرفت ک کفری شدم 

امشب رفتیم خونه خاهرم شدیدا خسته بودم و خاهرمم کمکی داشت ،هی بلند گفت پاشو برو کمک کن ،هی من بی محلش کردم پنج بار بی محلش کردم ،سرسفره ب شوهر خاهرم گفت تو چرا پا میشی بشین نقره میاره ،اونم گفت لاقل برا خودت تعارف میکردی نکه از طرف زنت بگی و خندید ،منم ک کفری شدم گفتم همین رفتاراش باعث شد ک خانوادش بهم احترام نزارن اونقدر منو شبیه پادو بقیه دید ،هرچیم بی محلش میکنم ک حالیش نمیشه،

بچه پاستا میزد ب مبل مردم میگفتم پاستا دیگه بهت نمیدم میگفت چیکار بچه داری ،گفتم مبل مردمو تو ک نمیخای تمیز کنی،بچه دوباره لیوان رو میزد تو بشقاب چینی از دستش گرفتم گریه کرد ،باز گفت چیکار بچه داری باز منو کفری کرد گفتم بچت برا خودت عزیزه خداروشکر ن تو میخای جم کنی ،ن بشوری ن بخری ،از طرف مردم تو خونشون تصمیم نگیر ،الانم قهر کرده ،ب درک میخاست حرف رو تو خلوت بفهمه تا اینجوری نکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم رفتارای رومخ انجام بده منم عین خودش همون کارو انجام میدم سریع از خودشو درست میکنه عین خودش ...

منم هرچی باهاش تو خلوت حرف بزنم فایده نداره باید تو موقعیت جلو مردم ب،رینم بهش تا بلکه آدم شه

عزیزم شوهر منم همینجور کاش پادو میدید تمام شخصیت منو له کرده هر موقع خونشون هستیم اجازه ندارم بهش بگم بریم خونه چون اون تا هر وقت دلش بخاد میخاد با خواهراش چرت و پرت بگن و بخندن منم جیک نزنم وقتی هم بگم میگه تو مشکل داری من میخام باشم نمیزاری حرف بزنیم

عزیزم شوهر منم همینجور کاش پادو میدید تمام شخصیت منو له کرده هر موقع خونشون هستیم اجازه ندارم بهش بگ ...

تو از نقش قربانی سود میبری توش گیر کردی 

کم کم‌بی ارزش میشی اون باارزش 

عزیزم شوهر منم همینجور کاش پادو میدید تمام شخصیت منو له کرده هر موقع خونشون هستیم اجازه ندارم بهش بگ ...

بگو باشه فکر کن من نمیزارم ، من میرم خونه تو بمون گ..و...ه...م....ن...و ......تا ...صبح حرف بزنیدو بخورید ، بگو تو اخلاق و رفتارت مشخصه از زن هم کمتری حیف اسم مرد ، بگو پادو خودتی و خواهرات خاله زنک 😐 تمام

...