2777
2789

همه چی بلده اصلا خودشو خراب نکرده خیچ وقت اما میگه پی پی پوشکش میکتم کارشو میکنه بعدش میشورمش ،نمیدونم چیکار کنم الان از صبح هی میگه پی پی پوشکش نکردم هی خودشو گیر داده

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای ولی نکن دیگ اینکارو توپنج سالِ پوشک کاملا ممنوع

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

اصلاااااا نکنی ها.

یک بار برای همیشه. بگو پوشکمون تموم شده

چقدر میخواد خودشو نگه داره. بلاخره عادت میکنه.

بخدا پسر من دو و نیم سالش بود خودش دستشویی که میکرد خودشم خودشو میشست تا الان که چهار سالش و سه ماهشه. 

خواهرم کلا از فردا پوشکو تعطیل کن! 

تاوقتی پوشک کنی همینه

ببرش توالت تشویقش کن براش توضیح بده ک اینا آشغالای بدنته که باید بیاد بیرون و بدنت تمیز بشه

بچه ها از اینکه چیزی از بدنشون خارج میشه میترسن، فکر میکنن یه تیکه از بدنشون داره جدا میشه

باید براش توضیح بدی و توی توالت شعر های من دراوردی در بیار و دست بزن بگو بیا بیا...

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تاوقتی پوشک کنی همینهببرش توالت تشویقش کن براش توضیح بده ک اینا آشغالای بدنته که باید بیاد بیرون و ب ...

وای خدا همه این کارارو کردم اما اصلا گول این شعرو اینارونمیخوره داغونم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
اصلاااااا نکنی ها.یک بار برای همیشه. بگو پوشکمون تموم شدهچقدر میخواد خودشو نگه داره. بلاخره عادت میک ...

خوش بحالتون،تقریبا همسن پسر منه خدا حفظش کنه،عزیزم قدو وزنش چنده

انقد نکن تا خودش مجبور شه بره دسشویی حتی اگه خونت کثیف شد

خونمو کثیف نکرده هیچ وقت حاطرم بکنه فقط پوشکش نکنم سال دیگه پیش میره😔

پوشک نکن فوقش شلوارش دوبار کثیف می‌کنه ولی یاد میگیره ب پوشک عادت کرده

کاش ده بار کثیف میکرد فقط پوشک نمیکرد سال دیگه پیش میره

بهش یه چیز بده اسهال بشه. تا مجبور بشه انجامش بده

چی بدم

بهش بگو مغازه دار گفته آقا... بزرگ شده دیگه پوشک نمیدیم به شما 

بگو چاره ای نیس باید بری دستشویی پی پی بره از تو دلت تو دستشویی کمکش کن شده یک ساعت طول بکشه اولش حتما خودت بشورش قربون صدقه ش برو بگو وای فدات بشم انقد قوی هستی افرین بعد از دستشویی یه چیزه خوشمزه بهش بده بخوره یکم استراحت کنه 

وای چهار سال و دو ماه

اره بخدا چون  پارسال لکنت گرفت ترسیدم روش فشاربیارم