2777
2789
عنوان

یعنی هیچوقت دیگه بچه دار نمیشم

912 بازدید | 36 پست

من ۲۴ سالمه شوهرم تا الان ماهی ۶۰ تومن حقوق داشت از دوتا کارش الان تا ۴ ماه اینده از دوتا کارش بیکار میشه خودمم حدود ۵تومن حقوق داشتم که اونم کنسل شد یعنی اگه شوهرم منبع در امد پیدا نکنه ما اصلا چهار ماه اینده صفر میشیم و هیچی نداریم فقط حدود ۳۰ تومن پس انداز داریم که گذاشتیم واسه بچه دار شدنمون من ژنتیکی سابقه یائسگی زود رس داریم یعنی اگه تا ۲۶ باردار نشیم دیگه احتمال بارداریمون خیلی کم میشه جوری که خالم ۲۹ یائسه شد اللن دکتر بهم گفته ذخیره تخمدانت خیلی کمه و حتما باید طی چند ماه اخیر حامله بشی چون قبلا هم حاملگی پوچ داشتم ولی چون شوهرم بیکار میشه از یه طرف میگم اگه با این شرایط من چجور حامله بشم چجور بتونم از پسش بر بیام میدونم شوهرم عرضه داره و حتی شده کارگری کنه پول در میاره ولی خب میترسم نتونیم اونطور کامل از پسش بربیایم و شدمنده بچه بشیم اگه ام نیاریم میترسم تا عمر دارم پشیمون بشم که بچه نداریم چون تخمدان سمت چپم کامل تحلیل رفته و دکتر میگه باید زودی اقدام کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون شرایطت خاصهباید توکل کنید به خدااز خانواده کمک بگیریدو زودتر شغل پیدا کنه همسرت.واسه این چند ماه ...

نمیدونم از بس غصه خوردم و فکر کردم تموم جونم نابوده نهمیتونم توکل کنم نه میتونم کلا بیخیال بشم 

خانواده همسرم که حتی موقع عروسی هم هزار تومنم‌کمکمون نکردن حالام نمیکنن خانواده خودمم داداشم مریضه دلم‌نمیاد 

همسرمم دنبال کاره ولی خب مگه به این اسونیه 

بچه دار بیار روزیش و خدا میده یه عمر حسرت به دلت میمونهبعد شوهرت بهانه میکنه زن میگیره

همین از این میترسم ولی میترسمم شوهرم شرایطش بد بشه از اون ور خودم بگم چرا اوردم 

اقدام کن ماه اول امکانش کم هست بعدم تا بچه بیاد ک خرج نیست تا ۹ماه اینده چون میگی شوهرتون عرضه داره پش توکل کن ب خدا و ب شوهرت انگیزه بده مطمن باش همه چی درست میشه ولی حتما اقدام کن از الان قرص اسید فولیک ۱بخور واسه باری

همین از این میترسم ولی میترسمم شوهرم شرایطش بد بشه از اون ور خودم بگم چرا اوردم

الان بعضی از خانومای سایت مسخره می کنن ولی واقعا روزی باخداست من یک ماه مونده بود به زایمانم همسرم هم ماشین گرفت هم کارخیلی خوبی نصیبمون شد

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
اقدام کن ماه اول امکانش کم هست بعدم تا بچه بیاد ک خرج نیست تا ۹ماه اینده چون میگی شوهرتون عرضه داره ...

دکتر وقتی سونومو دید وضعیتمو دید گفت به بقیه ۳ ماهه فرصت میدم به تو ۱ ماهه اگه نشد حتما بیا بهمم فولیک اسید و قرص محدک تخمدان داده 

اخه یه عالمه ازمایش و یه عالمه هزینه داره سسیمونی اینا زایمان من قبلا بیمه تکمیلی داستم الان اونم قطع شده اینا رو میبینم اصلا نابود میشم 

الان بعضی از خانومای سایت مسخره می کنن ولی واقعا روزی باخداست من یک ماه مونده بود به زایمانم همسرم ه ...

خداکنه خدا به ماهم نگاه بندازه 

من میگفتم بیمه تکمیلی دارم بهترین بیمارستانا زایمان میکنم بهترین کارا رو برا بچم میکنم الان میگم شرمنده خودم و بچم نشم 

من پسرمو باردار شدنی شوهرم بیکار بود تا باردارشدم تو شرکت استخدام شد اخرای بارداریم جز شرکت تو ی مغازه هم کار پیدا کرد تا بدنیا امد ۴۰روزش نشده بود شانسی ماشین خریدیم روزیش دست خدا اصلا نگران نباش

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بعدشم بیمارستان امام خمینی خیلی پیشرفتس و ارزونه اونجا تحت درمان باش 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
من پسرمو باردار شدنی شوهرم بیکار بود تا باردارشدم تو شرکت استخدام شد اخرای بارداریم جز شرکت تو ی مغا ...

وایی جدی خداکنه برای ما هم اینحور بباره منکه نابودم از استرس