2777
2789

شما بپرسید دلیل اینکه میخواید ازدواج بکنید چیه و ایشون بگن بخاطر اینکه تنها زندگی میکنم و کسی نیست برام غذا بپزه یا خونه رو تمیز کنه و خودم از پس این کارها برنمیام و اینکه میخوام تشکیل خانواده بدم بخاطر همین ازدواج میکنم

واکنش شما چی هست ایا ناراحت میشید ؟ یا نه 

ایا جوابش رو میدید ؟ چی جوابش رو میدید 

میگم برو کلفت بگیر ارزون تر درمیاد برات 

چ پرو شدن مردا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا چه آدمیه. لااقل الان هر مردی چهار تا حرف خوب بلده بزنه. مگر میخواد خدمتکار یا برده بگیره. میگفتم واقعا براتون متاسفم. من و شما هیچ ربطی بهم نداریم. و میگفتم یک نفر به بیرون راهنماییش کنه. 😄

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

ایشون در واقع خیلی صریح گفتن و فکر نکردن ممکنه ناراحت بشی ، یه بنده خدایی بود میگفت خانم اشپزی بلده باشه چی بیشتر از این‌میخوام یه کدبانو دارم ...

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

به نظرم شما هم سوالتون رو در زمان مناسب نپرسیدین روانشناسان میگن اولین دلیل ازدواج مردان رفع نیاز جنسی هستش حالا جلسه اول خواستگارتون با صداقت میگفتن بخاطر نیاز جنسی میخوام ازدواج کنم نمیگغتین خواستگارم هول هستش

یادش نبوده بنده ی خدا بگه برای نز..... ی میخام زن بگیرم. دیگه حقیقت و گفته

شما از جناب خواستگارم بدتری😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین خیلی بستگی داره

این از اون حرفایی نیست که صرف گفتنش نشون بده که ایشون آدم خوبی نیست یا بی ملاحظه ست یا ...

شاید آدم ساده و رو راست و صادقی هست و بی شیله پیله

خیلی از آقایون این طوری هستن و لزوما بلد نیستن حرفشون رو چطوری بزنن که به دل بشینه

باید باهاش معاشرت کنی تا بشناسیش