2777
2789

قبلا روشن تر بودم اما مدام تیره تر شدم . بس که همه میگن دختر سفید سفید فکر میکنم من لایق خوشبختی نیستم . من لیاقت ی همسر خوب ندارم چون من زیبا نیستم ب خاطر رنگ پوستم 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبزه نیستی که عزیزدلم گندمی تقریبا ، بعد هم مگ سبزه ها خوشگل کم داریم؟ گلشیفته فراهانی جز جذاب ترین بازیگراس سبزه بسیار هم رنگ پوست زیباییه عزیزم با این که شما سبزه نیستی واقعا ولی اگر بودی هم بازم خیلی زیبا بود رنگ پوستت خودت رو دوست داشته باش لطفا رو خودت عیب نزار الکی 

تو با هر رنگ پوستی لایق بهترین چیزا هستی 

اره منم موافقم مناسب ازدواج نیستی 

حداقل فعلا 

نه بخاطر رنگ پوستت ها نه 

بخاطر کوته بینی و عقاید عقب افتادت 

فردا دعوات شد طرف دوتا تیکه بهت انداخت میای اینحا مینویسی چطور خودم رو بکشم بچهااا 

بجای شکر کردن اینکه تن سلامت داری ؟ حالا مثلا شوهرم نکردی چی میشه ؟ فکر کردی مرده قراره برا چیکار کنه ؟ هیچ 

گرچه انقدر بچه ای که هنوز نمیدونی ازدواج ربطی به رنگ پوست نداره

سبزه نیستی که عزیزدلم گندمی تقریبا ، بعد هم مگ سبزه ها خوشگل کم داریم؟ گلشیفته فراهانی جز جذاب ترین ...

واقعا حق با شماست . زن رونالدو زن مسی سبزه یا برنزه ان اصلا روشن نیستن این همه خواننده اما انگار محیط زندگیم داره اذیتم می‌کنه شاید بهتر باشه بی توجه باشم ب سلیقه هاشون

سبزه نیستی که عزیزدلم گندمی تقریبا ، بعد هم مگ سبزه ها خوشگل کم داریم؟ گلشیفته فراهانی جز جذاب ترین ...

بعد هم خیلی مچکرم بابت مهربونی و عطوفت در کلامتون💓💓💓 سالم باشین