عخی ...تونستی فراموش کنی ؟الان چی کار میکنی ازدواج کردی؟همسرت نفهمید که دختر ....ن..؟به خدا ناراحت ش ...
نه هنوزم نتونستم فراموش کنم کلی قرص اعصاب مصرف میکردم بستری شدم همسرم قبل از ازدواج همه چی بهش گفتم کنار اومد با مشکلم هیچوقت نمیتونم فراموش کنم واقعا سخته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عخی ...تونستی فراموش کنی ؟الان چی کار میکنی ازدواج کردی؟همسرت نفهمید که دختر ....ن..؟به خدا ناراحت ش ...
نه هنوزم نتونستم فراموش کنم کلی قرص اعصاب مصرف میکردم بستری شدم همسرم قبل از ازدواج همه چی بهش گفتم کنار اومد با مشکلم هیچوقت نمیتونم فراموش کنم واقعا سخته
بعد چی شد ؟اعدام نشد؟ شکایت کردین؟آشناتون بود یا غریب .. مرتیکه حرومزاده چند سالش بود خودش؟۱ هفته به ...
اولاین تنها بود ولی اخر بار با دوستش بود و خداروشکر همسایه ها متوجه شدن و پلیس اومد من متوجه ۸۳ اون متولد۷۶ بود اره بعدش خیلی سخت گذشت تا عادی بشه برام واقعا نمیخوام بهش فکر کنم
بعد چی شد ؟اعدام نشد؟ شکایت کردین؟آشناتون بود یا غریب .. مرتیکه حرومزاده چند سالش بود خودش؟۱ هفته به ...
چون منو پلیس پیدا کرد سریع زنگ زدن خانوادم پرونده های این پسره رو نگاه کردن به ۶ نفر به جز من تجاوز کرده بود و ماهم چون اشنا بودیم که ابرومون نره جلو بقیه شکایت نکردیم ولی دوستاش کشتنش کسی هم متوجه نشد دلیلش چی بوده
و اینکه این یک هفته من تو شهر خودمون نبردم منو برده بود ی جای دیگه توی یک روستا روزای اخر منو برد شهرمون که دوستشم بود و همون روز صبح زود پلیس وارد خونه شد خداروشکر منو تحویل خانوادم دادن و این ماجرا من پارسال متوجه شدم که این پسر دنبال اتنقام از پدرم بوده