2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا مطمینین خودشیفتس منم فک میکردم ولی فهمیدم اختلال شخصیت وسواس کنترلگره

نه مطمن نیستم. 

شوهر من تو یه روستا کوچیک بزرگ شده که تو اون روستا همه بچه هاشون تحصیلات پایین شغل های خدماتی و... دارن. شوهر من بین اینا شده مهندس، و یه جای خوب هم رفته سر کار. خیلیییی از نظر خودش آدم خاصیه، و از خودش تعریف میکنه، پز میده و اینا، فکر میکنه عالم و آدم بهش حسادت میکنن، از طرفی خودش هم حسوده چشم دیدن اینو نداره کسی دیگه هم شغل خوب داشته باشه. بعد ما برعکس فامیلا اکثرا بچه هاشون تحصیلات خوب، شغل خوب. ماهم بینشون معمولی هستیم من مثلا پرستارم ولی مثلا بچه های فامیل بینشون پزشک متخصص و وکیل و.. هم هست. 

من برام رفتارای شوهرم عجیبه و حس میکنم خیلی خودشیفته اس. در حالی که معمولی رو به خوب هست ولی خودشو یه آدم خیلی خاصی میپنداره

نه مطمن نیستم. شوهر من تو یه روستا کوچیک بزرگ شده که تو اون روستا همه بچه هاشون تحصیلات پایین شغل ها ...

خب خیلی کامل توضیح دادین همون علتش میتونه اینکه کسی تو شرایطش نبوده و ایشون اونجا پیشرف کردن مغرورشون کرده کلا رفتارشون قابل تامل میتونین از یه مشاور خانواده خوب کمک بگیرین ولی خودشیفته خیلی خاص مثلا حس همدلی نداره و خیلی چیزای دیگه مثلا شما حالتون خوب نباشه اصلا عین خیالشم نیس از اذیت کردنتون لذت میبره و یه سرچ کنین علایم افراد خودشیفته میاد میتونین ببینین چنتا از علائم داره ولی میگم دیگه من خودم با اینکه واقعا خیلی پیگیری تو مسائل روانشناختی ولی اشتباه کرده بودم