2777
2789

منظورم از راننده بد، نداشتن مهارته.

کسایی که هر روز رانندگی میکنن احتمالا حرف من تایید کنن. 

داشتم از سرکار برمیگشتم خانومه وسط چهارراه وایساده بود چون چراغ قرمز شده بود! خب لامصب تو که تا این وسطا اومدی خب برو رد شو دیگه. 

یا یه مثلا میبینی میپیچن، دور میخوان بزنن پشت سرشون ترافیک، اینا هم 4 بار ماشین رو میبرن عقب و میارن جلو تا دور بزنن و... 

اینم جنسیتی نکنیم تروخدا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاددیدم اماالان خورده میشی  متاسفانه خانمایخواییم بدرانندگی میکنن باعث شدن بقیه راننده هازن هم زیرسوال برن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

همسر من که میگه این روزا چه زن چه مرد تقریبا همه دارن بد رانندگی میکنن .پیر و جوان هم نداره. جون مردم که دیگه براشون ارزش نداره. راننده دیدم همش سرش تو گوشی بوده پشت فرمون. فرهنگ رانندگی تو ایران تقریبا صفر هست. 

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

خوب دکتر زنان چه کنیم

اونو دیگه مجبوری باید بریم

ولی واسه موارد دیگه بارها شده که رفتم پیش مثلا فوق تخصص خانم ولی هم تشخیص اشتباه بوده هم درمان برای وکیلم دوبار کارروسپردم به خانم و پول قرارداد روکامل پرداخت کردم اخرمتوجه شدم یکیشون اصلا نرفته دادگاه واون یکی باوجودارائه مدارک معتبر نتونسته دفاع کنه 

اینا تجربه های منه 

هرکس صلاح خودشوبهترمیدونه

شاید یه دلیلش اینه که ما خانمها بیشترعمرمون صرف کار خونه وبچه میگذره و کمترفرصت داریم برا یادگیری مهارت!اکثر جاهاهم ک میریم اغلب شوهرمون میشینه پشت فرمون یا مثلا پدرمون!ولی من دیدم خانم هایی ک ماشین رو ب راحتی میرونن وچقدر مهارت دارن و دیدم اقای بیشعوری ک علاوه بر نداشتن مهارت ب خانمهای راننده توهین میکرد درصورتیکه خودش مقصر بود!!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ما سر چهار راه ایم هر ماه تصادف بوده بیشتر اقا بودن ربطی نداره 

خانومایی که تازه رانندگی یادگرفتن محتاط و ترسو ممکن بعضیا باشن 

پیرمردا که مشخص اونا محتاط ترن چون سنی گذشته و تجربه های گذشته جلو چشمشون

مورد دیگه 

رانندگی درست یاد نمیدن یعنی اینهمه تئوری میخونیم اخرش عملی کار نمی کنیم درست درمون