2777
2789
عنوان

خستمممم پسرم نمیخوابه

229 بازدید | 34 پست

پسرم یه ماهشه 

شیرشو دادم 

پوشکشم عوض کردم  الانم رو پامه اما چشماش از منم بازتره 

چرا نمیخوابههههههه 

خستممممم خوابم میاد

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گهواره بگیر براش  

کاش از اول براش می خریدم  50درصد راحت شدم 

البته نَنو انگار بهتره آرومتر میخوابن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

اهنگ بزار واسش با صدای گوشی آروم میشن 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

خوب یک ساعت دیگع میخوابه همراهش بخوابمن این کار رو میکردم راستی کنارت میوه چیزی بگذار قبل خوابیدن بی ...

مشکلم همینه مه به زور یه چیزی میخورم دیگه همیشه هم فشارم پایینه …یکم دیگه نخوابه میدم شوهرم  من برم بخوابم 😂

گهواره بگیر براش کاش از اول براش می خریدم 50درصد راحت شدم البته نَنو انگار بهتره آرومتر میخوابن

رو سیسمونیش هم گهواره گرفتم هم ننو  اما تا رو هرکدوم میزارم گریه میکنه 

امتحان کردم اروم هست اما نصمیم به خواب نداره

من خودم خوابم نیاد اهنگ پلی میکنم هنوزم که هنوزه زود خوابم میگیره با این روش

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

من خودم خوابم نیاد اهنگ پلی میکنم هنوزم که هنوزه زود خوابم میگیره با این روش

اره عزیزم قبلا میخوابید با اهنگ‌ اما الان تصمیم گرفته دهن منو صاف کنه فهمیده خستم😂

اره عزیزم قبلا میخوابید با اهنگ‌ اما الان تصمیم گرفته دهن منو صاف کنه فهمیده خستم😂

خب تو هم ی ریمیکسش رو دانلود کن بندری بخونه خودش خسته میشه میخابه

خب تو هم ی ریمیکسش رو دانلود کن بندری بخونه خودش خسته میشه میخابه

بندری بزارم که خواب خودم میپره 😂😂😂 

منتظرم تا ۸:۳۰ بشه شوهرمو بیدار کنم . اون‌ییجاره هم دیشب از دست این نتونست بخوابه الان یکم خوابیده 

بندری بزارم که خواب خودم میپره 😂😂😂 منتظرم تا ۸:۳۰ بشه شوهرمو بیدار کنم . اون‌ییجاره هم دیشب از دس ...

خودت که با یه تلنگر راحت میخوابی منم نگفتم خودتم گوش کن بغل گوشش بزار فکر کنه یکی داره لا لایی میگه

رو سیسمونیش هم گهواره گرفتم هم ننو اما تا رو هرکدوم میزارم گریه میکنه

ای وای  

بچه ها معمولا دوست دارن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری