2777
2789
عنوان

کی مبل اسکارلت داره⁉️➕️عکس

231 بازدید | 36 پست

کیفیتش تا چه حد خوبه؟چند سال دوام میاره؟از آیت ندل جدیدا پایه فلزی ها میخوام بگیرم 

ارزونن ولی خوشگلن کلی قسط و بدهی داریم و دلم نمیخواد بیشتر از این به بابام فشار بیارم و برا همین گفتم ی مبل ارزون بگیرم دو سه سال هم کار کنه خوبه بعدش میخرم

کسایی که دارید نظرتون راجع بهش چیه؟

گارانتی داره؟

برای جهیزیه میخای؟

ب نظرم اصلا. زیبانیست واقعا. مخصوصا برای عروس

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵ نفر ۵ و ۵۰۰۷ نفره ۷ میلیون خیلی ارزونه😕

خب هیچ ارزونی هم بی علت نی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

برای جهیزیه میخای؟ب نظرم اصلا. زیبانیست واقعا. مخصوصا برای عروس

خب عزیزم مدلای مختلف داره من فقط همین مدلو گذاشتم و از نزدیک ندیدمشون منتها همینقدر میتونم بخرم..اینم هست

۵ نفر ۵ و ۵۰۰۷ نفره ۷ میلیون خیلی ارزونه😕

شما که میخوای زود عوض کنی و نو عروسی رنگ روشن تر بگیر

راستی کجایی که این قیمته؟

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

خب عزیزم مدلای مختلف داره من فقط همین مدلو گذاشتم و از نزدیک ندیدمشون منتها همینقدر میتونم بخرم..این ...

باز این بهتره اسی جان

شما که میخوای زود عوض کنی و نو عروسی رنگ روشن تر بگیرراستی کجایی که این قیمته؟

دیوار تهران