عموم خیلی مریضه. یهویی مریض شده سنش هم خیلی بالاست الان هم تو بیمارستانه. بعدبچه هم نداره زنشم مرده . حالا همه میگن از بیمارستان باید ببیریم سالمندان. من راضیم بیاد خونه من. ولی ظاهرا حالس خیلی خرابه و همه می گن کار تو نیست. من هم شاغلم و تا ساعت 4 خونه نیستم.از طرف دیگه دلم میترکه کا میخوان ببرنش سالمندان اونم کسایی که گردنشون حق پدری داره . خدایی کار خاصی برای من نکرده ولی برای اونا همه کار کرده. ولی خانه سالمندان هم خیلی ناجوره دارم دیونه میشم از غصه الان چی کنم.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فقط میتونم بگم خدا خودش ازت محافظت کنه و بهترین راه را جلوی پاتون قرار بده واقعا انسان مهربانی هستید تاپیکت بهم ثابت کرد هنوز هم تو این دنیا انسان واقعی پیدا میشه
فقط میتونم بگم خدا خودش ازت محافظت کنه و بهترین راه را جلوی پاتون قرار بده واقعا انسان مهربانی هستید ...
ممنون عزیزم برام دعا کن.برای عموم هم دعا کن جدا امشب محتاجم
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
پدرم هم مدتها مریض بود و با مادرم نگهداریش میکردیم تازه فوت شده. حالاهم که این مصیبت
ما هم سالمند داریم براش تو خونه خودش پرستار شبانه روزی گرفتیم هزیه دارو و پرستار رو بچه هاش میدن
هزینه پرستارش چقدره؟
فکر میکنم 1 و خورده ای باشه ولی داروهاش هم خیلی گرون میشه هر ماه فکر میکنم حدود 600 هزینه دکترش بشه در ضمن اینکه هزینه پوشک و خورد و خوراک خودش و پرستار و پول اب و برق و سایر هزینه ها هم هست