2777
2789

کرم مرطوب کننده شون میزنم عصاره اووکادو 

صورتم کلا جوش های زیر پوستی زده و کدر شده و خیلی بد شده 

هر کرمی میزنم همینجوری میشم 

چرا واقعا؟خسته شدم دیگه 

پوستم خیلی خشک و زبره و  خشکی اش باعث سیاهی میشه😭

چربه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستام رو وازلین میزنم و بهتر از کرم های مرطوب کننده اس وازلین بزنم از این به بعد؟

ن سیاه میکنه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چون چربه

بجاش ابرسان سیمپل بزن بافت غلیظ و کرمی داره و خیلی خوبه باعث جوشم نمیشه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ی مرطوب کننده خوب بگید برا پوست چرب

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

دستام رو وازلین میزنم و بهتر از کرم های مرطوب کننده اس وازلین بزنم از این به بعد؟

وازلین به صورتت نزننننن

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

برو مشاور پوست کرم مخصوص پوست صورتتو استفاده کن

به هیچ عنوان هم وازلین نزنی به صورتت پوستو سیاه میکنه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

شاید با دست وازلینی صورتتون رو لمس کردینچون این نشونه هایی که میگین بعلت استفاده از وازلین میتونه با ...

اره دستام که میخوره به صورتم 

نمیدونم شاید از وازلین باشه چون قبلش هم میزدم

ابرسان ها بهترن؟

توروخداااا مرطوب کننده دست و وازلین به صورتت نزن توروخداا

برو همون ابرسان سیمپل بگیر هم ابرسانه هم مرطوب کننده مهصوص صورته فقط

اره دستام که میخوره به صورتم نمیدونم شاید از وازلین باشه چون قبلش هم میزدم

وازلین رو کلا قطع کن

حتما حتما کرم رو از داروخونه بگیر

جنس درجه 2 ایرانی شرف داره به جنسهای فیک خارجی که توی انبارهای پاکستان پر میشه