2777
2789

سلام بچه ها ما از سال ۹۹ سهام خریدیم و وارد بورس شدیم و تا الان بالای ۶۰ درصد تو ضرر بودیم ما هم پول لازم بودیم به  شوهرم گفتم بیا سهامو هر چی مونده بفروشیم کارمونو انجام بدیم قبول کرد دو بار اردر فروش گذاشتم فروش نرفت تا چهارشنبه گذشته که بدون اطلاع شوهرم کف قیمت کل سهامو فروختم تا من فروختم از اون روز عین جت داره میره بالا😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه حماقت نیست چیه؟قبلش یه ماه بود فقط دو روز سبز بود همین من فروختم کل بازار سبز شده

هفته قبل و این هفته بورس سبز بود عزیزم 

حالا دیگه کاریه که شده عزیزم غصه خوردن فایده ندارع ک😕

منم دوماه پیش کار مشابه شما کردم و ضرر زدم 

اسممون سال قبل برا ماشین دراومده و چند بار پیامک اومد و پول نداشتیم نگرفتیمش 

دوماه پیش باز پیامک اومد و من گفتم هر جوریه باید بگیریم ماشینو و پول هم نداشتیم و رفتم طلا فروختم پول نصف ماشینو دادیم وبقیشو هم به قیمت روز موقع تحویل باید بدیم 

شوهرم اصلا راضی به فروش طلا نبود از روزی که فروختم تا الان رو هر گرم یه ملیون اومده😞

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
از این میسوزم ۴ سال ضررش بما رسید الان سودشو بقیه میبرن اه من هر وقت سهم میخرم قرمز میشه میفروشم سبز ...

والا خیلی ها همینن متاسفانه 

دیگه بازار های مالی کلا ریسکه هر کی واردش میشه باید همه جوانب بپذیره که یک موقع اگر همه پولش هم بره پولی نباشه ‌که حتما لازمش داره

منم دوماه پیش کار مشابه شما کردم و ضرر زدم اسممون سال قبل برا ماشین دراومده و چند بار پیامک اومد و پ ...

حالا باز خیالت راحته ماشین نوشتی پولت بی ارزش نشده طلا هم که داره پایین میاد من چی بگم؟هر روز میبینم پر قدرت سبزه دلم خیلی برای شوهرم میسوزه.گرمی چند فروختی شما؟

والا خیلی ها همینن متاسفانه دیگه بازار های مالی کلا ریسکه هر کی واردش میشه باید همه جوانب بپذیره که ...

من نباید میفروختم خیلی اشتباه کردم اگه خودش فروخته بود انقدر نمیسوختم انگار جنی شدم یه لحظه کلشو به کمترین قیمتم فروختم😐

حالا باز خیالت راحته ماشین نوشتی پولت بی ارزش نشده طلا هم که داره پایین میاد من چی بگم؟هر روز میبینم ...

نه اشتباه کردم 

ماشین تا الان قیمتش اضاف نشده ولی طلا خیلی رفته روش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه اشتباه کردم ماشین تا الان قیمتش اضاف نشده ولی طلا خیلی رفته روش

چند گرم رو چه قیمتی فروختی؟

تعجب میکنم چند بار پیامک دادن اخه یبار میگن ماشینو نگیری میدن به نفر جایگزین بعدی.

چند گرم رو چه قیمتی فروختی؟تعجب میکنم چند بار پیامک دادن اخه یبار میگن ماشینو نگیری میدن به نفر جایگ ...

۸۵گرم رو  ۳۵۰۰ بود که فروختم 

برا ما پاییز ۴۰۳دراومده بود ولی از اول تابستون پیامک میومد سری اخری ترسیدم دیگه پیام نیاد اینکارو کردم

تازه اگه ماشین هم گرون بشه ضررم بیشتر میشه چون بقیه پولشو موعد تحویل به قیمت روز بایدبدیم