از اینکه نسبت به قبل که شاغل و دانشجو بودم کمتر تو اجتماعم یکم اذیتم میکنه
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به عنوان یه خانم خونه دار میگم اگه بچه کوچیک نداری حتما شاغل باش حتی شده نیمه وقت چون کار باعث میشه برا زندگی انگیزه داشته باشی ...تخلیه روحی بشی ...زندگیت از حالت یکنواختی دربیاد ...
بزرگترین عیبش اینه که همه فکر میکنن خانهداری یعنی بیکاری و لم دادن رو مبل.حتی خانومهای شاغل در مورد خانهدارها همین فکر رو میکنن.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
منم ۱ سال خورده ای کار کردم ولی درآمدش خوب نبود اومدم بیرون مزایای کار اینه که اجتماعی میشی آدم های مختلف میبینی احساس خوبی داری البته بدی هاشم هست مثل خستگی. ندادن حقوق به موقع زیر آب زدن همکارا وهمه ی این ها روداره من اگه حقوقم خوب بود پی همه رو میمالید م ولی هیچ دردی ازم دوا نمیکرد حقوقش الان حداقل باید ماهی ۸ تومن ۹ تومن دربیارم که تازه بتونم به زخمی بزنم الانم که باردارم وفعلا خونه دار
من مجردی یک دوره شش ماه کار رو تجربه کردم نگاه های هیز مردها رو دیدم . کارفرما مرد بود خیلی ناجوانمردانه ازم کار میکشید بی حرمتم میکرد امروخطاب می کرد دیگه نرفتم سرکار ازدواج کردم مسئولیت ها بیشتره درامد هم ندارم اما درمورد کار گفتم اگر کار مناسب شان دولتی ومحیط نسبتا سالم و زنانه پیدا کردم میرم وگرنه نمیرم . درامدهم ندارم که ندارم شوهرم وظیفشه خرج منو بده