2777
2789

؟

من که کارم دورکاریه و مشغول کار هستم تا ظهر.

ناهار هم از شب می گذارم.

شما چیکار می کنین؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا ظهر رسیدگی به خونه بعد ظهر تا غروب باشگاه

یه بچه دارید؟ من پسرم ۱۷ ماهه شه دلم لک زده برم استخر کسی نیست واسم نگه داره.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
یه بچه دارید؟ من پسرم ۱۷ ماهه شه دلم لک زده برم استخر کسی نیست واسم نگه داره.

نه دوتا منتظر میمونم دخترم از مدرسه بیاد غذاشونومیخورن بعد می‌خوابن چون پسرم کوچیکه نمیشه تنها گذاشت بعد میرم باشگاه . کلا بچه مادر و از اهدافش میندازه 

نه دوتا منتظر میمونم دخترم از مدرسه بیاد غذاشونومیخورن بعد می‌خوابن چون پسرم کوچیکه نمیشه تنها گذاشت ...

تنت سلامت❤️؛ دخترم تنهایی میترسه درحالیکه ۸ سالشه ولی یه خورده پسرم بزرگتر شد منم مثل شما میزارمش پیش خواهرش.

روزای که شوهرت خونست برو

اقا کلا تنبل تشریف دارن😂؛ میگه من حوصله ندارم بچه شیرخوار باید کنار مادرش باشه🧐. 

تنت سلامت❤️؛ دخترم تنهایی میترسه درحالیکه ۸ سالشه ولی یه خورده پسرم بزرگتر شد منم مثل شما میزارمش پی ...

ممنون . شاید چون عادتش ندادی من دخترم 7 پسرم 3 سالشه همیشه تنهاشون گذاشتم که عادت کنن و نترس بشن و تنهایی تا مغازه نونوایی ام میرن.چون شاغل بودن خیلی دوست دارم انشالا تابستون به بعد میرم کار