2777
2789
عنوان

نجلای گناهکار

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 59 پست

من فکر میکنم به خاطر فشار هایی که بهش میاوردن اینجوری گفت.

اگر دروغ گفته باشه ک خیلی بد میشه چون من زندگیشو برای چند نفر گفتم.الان باید برم بهشون بگم دروغ بوده😑

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگار ناراحت شده .چون همه گفتن دروغ میگه

من کاری به داستان نجلا ندارم ولی اتفاقای عجیب کم نیستن .ماشالا اینجا همه زندگی خوبی دارن و انگار اصلا تو یه کشور دیگن هیچیو باور نمیکنن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

از بس گفتن دروغ میگی اومد گفت دروغ میگم که دیگه کسی پیگیرش نباشه یه سری اطلاعات هم از خانوادش گفته بود تو تاپیکاش اگه یه نفر میشناختش خانوادش زندش نمیذاشتن

بهتره به خواستش احترام‌بذاریم و قبول کنیم فیک بوده

من همون اول گفتم دروغگوعه، یعنی هر کسی دوتا رمان خونده باشه میفهمید داره داستان میگه 

فکر کن به شوهرت خیانت کنی بعد شوهرت بهت پیام بده بگه عزیزم من دوست دارم نجاتی من ولی باید تنبیه بشی و من زن میگیرم 

😒

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
از بس گفتن دروغ میگی اومد گفت دروغ میگم که دیگه کسی پیگیرش نباشه یه سری اطلاعات هم از خانوادش گفته ب ...

عه طفلک

اخه دوتا تاپیک زد ک دروغ گفتم

یکیش ک پربازدید شد ترکید

ی سریا توش گفته بودن الهی بمیری و داغ ببینی

سرطان بگیری خیلی بد نفرینش کردن

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

من همون اول گفتم دروغگوعه، یعنی هر کسی دوتا رمان خونده باشه میفهمید داره داستان میگه فکر کن به شوهرت ...

من ندیدم تو پیاماش شوهرش بگه دوست دارما

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))