خانوما تقریبا ۶ سال پیش ازدواج کردم اون موقع وام ازدواج ۳۰ تومن بود برا هردومون نفری ۱۵ چند ماه گذشت داداشم گفت میخوام یه کاری راه بندازم پول دارین بدین تو سودش شریکتون میکنم دو هفته ای بهتون برمیگردونم ماهم وام ازدواج رو دادیم داداشم ولی کارش نگرفت و خودش ضرر خیلی سنگینی کرد در حد ۵۰۰ میلیون ماهم تازع ازدواج کرده بودیم شوهرم بیکار شده بود اوضاع داغون ولی خب به روی داداشم نیاوردیم چون خودشم اوضاعش خوب نبود ولی برا اون اوضاع همینجوری نموند هی ریسک کرد و کارای بزرگ کرد که بالاخره بعداز دوسال اوضاع زندگیش خیلی خوب شد ماشینشو عوض کرد ماشین گرونتر گرفت خونه داشت یه خونه دیگه هم خرید برا زنش ۲۰۷ خرید خودش و زنش و پسرش گوشی اپل ماهم شوهرم رفت سر کار ولی در حد همون زندگی کارمندی کم کم زمزمه های شوهرم شروع شد که داداشت پول و پس نداد و فلان بهمان منم چند باری بع داداشم گفتم پول لازمیم بعداز ۳ سال ۲ تومن برام فرستاد همینطور خورد خورد تا پارسال ۱۷ تومن بهم داد ولی شوهرم ول کن نبود تا میفهمید داداشم چیزی خریده جشنی گرفته این غر میزد به جون من تا اینکه زد و داداشم یه ماشین چند میلیاردی خرید وای شوهرم از حسادت داشت میترکید.. هی میگفت باید به مردم بگم آبروش بره منم میگفتم بخاطر بابام که تو ۶ سال چقدر بهمون کمک کرد هر کاری خواستیم با کمک بابام بود حتی بابام میگفت من پول و برمیگردونم بگو ول کنه ولی شوهرم ول کن نبود رفت و اول به عموم گفت بعدش کم کم به همه آبرومونو برد منم از خونه رفتم و تا مرز طلاق پیش رفتم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮