pardaz مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7335 عنوان میخوام موهامو فر دائم کنم 229 بازدید | 12 پست اولا که موهام کوتاهه مصری، میخوام فرفری کنم فر درشت البتهحس میکنم بهم میادشما تجربشو دارید؟ یکی سر پا موند و رسید:) 1403/08/20 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 میگن به شدت آسیب میزنه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
pardaz مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7335 میگن به شدت آسیب میزنه واقعا؟ من موهام کوتاهه یکی سر پا موند و رسید:)
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12866 دقیقا منم موهامو کوتاه کردم روی شونه هامهموهام خودش حالت داره و تقریبا پاییناش فر خیلی درشت میخورهاما مرتب نیستزده ب سرم برم فر درشت کنم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
نارببتتورباننتدریلاو عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3258 دختر عمه امم این کارو کردهمش یه اسپری دستش بود میزد به موهاش که شونه کنهمنم موهام تا زیر باسنم بود رفتم آرایشگاه که فر کنمهیچکدوم قبول نکردن گفتن حیفه میسوزه ولی حیف مویه به اون بلندی نه رنگ کردم نه فرعاقبت چون خسته شده بودم رفتم پسرونه زدم😭😭😭😭
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13856 واقعا؟ من موهام کوتاهه اره منم دوست داشتم انجام بدم اما منصرف شدم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
pardaz مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7335 دقیقا منم موهامو کوتاه کردم روی شونه هامهموهام خودش حالت داره و تقریبا پاییناش فر خیلی درشت میخورها ... من میخوام رنگشم کنم مثل موهای آنشرلی، با موی فر خیلی خوب میشه ولی از نتیجهش نگرانم😂 معمولا باید پوست طرف سفید باشه به گندمی نمیاد😂🤦♀️ یکی سر پا موند و رسید:)
pardaz مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7335 دختر عمه امم این کارو کردهمش یه اسپری دستش بود میزد به موهاش که شونه کنهمنم موهام تا زیر باسنم بود ر ... من اعتقاد دارم حیف نیست چون بازم در میاد بلند میشهبرای چی الکی آدم کاری که دوست داره رو انجام نده🤦♀️😂 یکی سر پا موند و رسید:)
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12866 من میخوام رنگشم کنم مثل موهای آنشرلی، با موی فر خیلی خوب میشه ولی از نتیجهش نگرانم😂 معمولا باید پو ... رنگو بی خیال شو بابا همون فر کن اونم رنگ انشربی کنی ریشه ش در بیاد باز باید رنگ کنی پدر موهات در میاد منم موهام خرماییه دوسدارم رنگ موهای خودم باشه، سفیدم رنگ تیره رو بیشتر میپسندم خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
pardaz مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7335 رنگو بی خیال شو بابا همون فر کن اونم رنگ انشربی کنی ریشه ش در بیاد باز باید رنگ کنی پدر موهات در میا ... دلم میخواد تغییر کنمفر کافی نیست باید رنگ کنم حداقل یه تیکه از موهاموهرچند میدونم آخر هیچکاری نمیکنم😂🤦♀️ یکی سر پا موند و رسید:)
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12866 دلم میخواد تغییر کنمفر کافی نیست باید رنگ کنم حداقل یه تیکه از موهاموهرچند میدونم آخر هیچکاری نمیکنم ... منم همینمچند ماهه تصمیم گرفتم اساسی رژیم بگیرمتاتو بزنم موهامو فر کنمروتین خابمم درست کنمهمچنان همون ادم چند ماه قبل هستم😂😂😂😂😂 خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
pardaz مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7335 منم همینمچند ماهه تصمیم گرفتم اساسی رژیم بگیرمتاتو بزنم موهامو فر کنمروتین خابمم درست کنمهمچنان همون ... 😂😂همزاد همیم پس یکی سر پا موند و رسید:)
setare_ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 12866 😂😂همزاد همیم پس اره انگار 😂😂😂 خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…