aooooo مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 عنوان کسایی ک بچه شون با ای وی اف ب دنیا اومده | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 18 پست ببخشید تو سیکل انتقال ام و خیلی استرس دارمآیا بچههای ای وی اف مثل طبیعی ان؟از نظر سلامت جسمی و روحی؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات 1403/08/19 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راحیلrahil عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2486 شما از نزدیک دیدین ؟ بچه ی اول خودم ای وی اف هست بقیشون طبیعی از نظر هوشی حس میکنم از بقیه بالاتره حتی استعدادهاشم البته خب بزرگتر از بقیه هست شاید بخاطر سنشون باشه یا واقعا اینجوریه بر قامت دلربای مهدی صلوات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 با انرژی مثبت برو.ولی از اول بدون کلا موفقیتش سی و پنج درصده و ممکنه مجبور بشی چند بار انتقال بدی. م ... ممنونم عزیزم از توضیحاتت خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 بچه ی اول خودم ای وی اف هست بقیشون طبیعی از نظر هوشی حس میکنم از بقیه بالاتره حتی استعدادهاشم البته ... خدا ان شاالله فرزندان شما رو حفظ کنه عزیزم و ان شاالله ب من هم فرزند سالم و صالح عطا کنه به حق بزرگی اش خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
راحیلrahil عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2486 خدا ان شاالله فرزندان شما رو حفظ کنه عزیزم و ان شاالله ب من هم فرزند سالم و صالح عطا کنه به حق بزرگی ... ممنون عزیزم ان شاءالله حاجت روا باشید بر قامت دلربای مهدی صلوات