aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 عنوان کسایی ک بچه شون با ای وی اف ب دنیا اومده 297 بازدید | 18 پست ببخشید تو سیکل انتقال ام و خیلی استرس دارمآیا بچههای ای وی اف مثل طبیعی ان؟از نظر سلامت جسمی و روحی؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات 1403/08/19 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راحیلrahil عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 2486 تازه بهترن چون فک کنم تو دستگاه و ازمایش اسپرم و تخمکارو ارتقا میدن و جنین باکیفیت تشکیل میدن اینو از دکتری شنیدم بر قامت دلربای مهدی صلوات
مانیساجونم عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4535 بله عزیزم اصلا نگران نباش،کاملا عادی و طبیعی هستن.استرس نداشته باش ،چون استرس ممکنه رو نتیجه تاثیر بذاره.
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 مشکلتون چی بود؟ ناباروری ناشناخته خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 تازه بهترن چون فک کنم تو دستگاه و ازمایش اسپرم و تخمکارو ارتقا میدن و جنین باکیفیت تشکیل میدن اینو ا ... شما از نزدیک دیدین ؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 بله عزیزم اصلا نگران نباش،کاملا عادی و طبیعی هستن.استرس نداشته باش ،چون استرس ممکنه رو نتیجه تاثیر ب ... شما از نزدیک دیدین؟اخه امروز منشی دکتر میگف خیلی بیش فعال ان خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
مانیساجونم عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4535 شما از نزدیک دیدین؟اخه امروز منشی دکتر میگف خیلی بیش فعال ان از نزدیک دیدم.بله.اصلا هم بیش فعال نیست.خیلی هم باادب و شاده
مانیساجونم عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4535 شما از نزدیک دیدین؟اخه امروز منشی دکتر میگف خیلی بیش فعال ان اینقدرم نازه خدا میدونه
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31202 بله عزیزم ی بچه کاملا سالم وخوشکل خدا بهم داد ولی ژنتیک خانواده شوهرم پسرهاشون اکثرا پیش فعالن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 بله عزیزم ی بچه کاملا سالم وخوشکل خدا بهم داد ولی ژنتیک خانواده شوهرم پسرهاشون اکثرا پیش فعالن خدا حفظ کنه فرزندتون رو خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 31202 خدا حفظ کنه فرزندتون رو ممنون عزیزم من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13459 هیچ فرق خاصی ندارن. فقط احتمالا چون خیلی خرج میکنن براشون، لوسشون کنن.حالا فکرم نکن سریع میگیره حتما .پروسه مزخرفیه
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4461 هیچ فرق خاصی ندارن. فقط احتمالا چون خیلی خرج میکنن براشون، لوسشون کنن.حالا فکرم نکن سریع میگیره حت ... امروز منشی دکترم زیر دلم رو خالی کرد با حرفاش.ان شاالله خدا ب همه فرزند صالح و سالم بده و همچنین ب من خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13459 امروز منشی دکترم زیر دلم رو خالی کرد با حرفاش.ان شاالله خدا ب همه فرزند صالح و سالم بده و همچنین ب م ... با انرژی مثبت برو.ولی از اول بدون کلا موفقیتش سی و پنج درصده و ممکنه مجبور بشی چند بار انتقال بدی. مکمل تقویتی و ورزش سبک هم شروع کن.ازمایشات ایمنی و انعقادی و dfi اسپرم هم حتما بدین. این سه تا باعث شکست ivf میشن