2777
2789
عنوان

عشقم نامزدکرده

975 بازدید | 58 پست

۸سال باهم بودیم ۹ماه ازش جداشدم  بنابر دلایلی

به خاسته اون  بعداینهمه وقت هم دیدیم 

گفت وقتی تو نیومدی ناامیدم کردی خانوادم پیشنهاددادن  نامزدکردم ولی عقدنکردیم ولی من تورو دوستت دارم 

برا آخرین بار هم بغل کردیم بغض شکستیم یه دل سیرگریه کردیم خداحافظی کردیم باهم

قلب مچاله هست ازدرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دوستت داشته نامزد کرده. این مردا رو خدا هم نشناخته عین برق آدمو یادشون میره. همه چیز و همه کس به چپشونه. اونوقت من هنز بعد 3 سال دارم به اون اشغال که زن گرفت رفت فکر میکنم. خودتو گول نزن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
خواهشا دیگه فراموشش کن انشالله خدا بهترشو سرراهت میذاره

گفت یبار دیگه بیاپیشم

خاهش میکرد باهاش باشم گفتم اصلا وابدا همین حالاشم عذاب وجدان دارم بخاطراین موضوع اومدم خونه مسدودش کردم 

چرت میگه اگه دوستت داشت میگرفتت

واقعا آخه آدم چقدر ساده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
گفت یبار دیگه بیاپیشمخاهش میکرد باهاش باشم گفتم اصلا وابدا همین حالاشم عذاب وجدان دارم بخاطراین موضو ...

ایشالله همه چی بهم بخوره برگرده 😕😕

اینجوری بهتره

چون این آقا تا آخر عمرش یادش نمیره 

و زنی که وارد زندگیش میشه مجبوره هر روز نقش بازی کنه ک دوسش داره

میخام از امروز با کلاس بشم ..🙂🙂🥰تو تاپیکی که بمن مربوط نیست نرم و نظر ندم ..احترام بقیه رو نگهدارم ..بی تربیتی نکنم ..توهین به کسی نکنم.قضاوت نکنم...مهربانانه رفتار کنم و سنجیده ..اگه جایی حرکت ناشایستی انجام دادم شما یاد آوری کنین چون امضام تازه نوشتم ممکنه یادم بره😂😂😐