2777
2789

دقیقا 2سال بود ب شدت چاق شدم ینی از 60 کیلو شدم 75 کیلو اینم بگم استعداد چاقی دارم بماند و مسائل دیگم بود 

خلاصه رفتیم خونه مادرشوهرم اینا عیدامسال ترازو داشتن گفتم وزن کنم حدود 75بودم یهو مادرشوهرم گفت بهت نمیاد هم وزنیم خیلی بهم برخورد یجوری شدم بنده خدا قصدی نداشت ولی من خودم ازخودم بدم اومد

منم توپرم معلوم نبود نهایت میگفتم 65 شدم 

از اردیبهشت تا الان دارم ورزش میکنم توی.خونه و وزنم نکردم 

یا نتونستم وزن بگیرم یا خاستم و نشده خلاصه الان ازخودم خیلییی راضیم همه بهم میگن باشگاه رفتی؟ فیت شدی و.... حتی کساییک ناامیدم میکردن مدام ازم تعریف میکنن 

خواستم بگم فقط مهم خودتونین نه بقیه ب مسیرتون ادامه بدین هرجور ک شده حتی اگ خسته شدین یا کم اوردین ی یاعلی بگین و پاشین کسی غیرازخودتون ب کمکتون نمیاد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

واقعا اراده داشتن خیلی خوبه

من قبلا زیاد وسط راه کارامو ول میکردم

الان شده به سختی،با حال بد،گریه،کم ،بد ولی ادامه میدم

مثل زبانم باشگاهم پوستم خوندن ازمون

خیلی سختههه مخصوصا برای من تک بعدی 

تغییر درد داره ولی نتیجه شیرینه

واقعا اراده داشتن خیلی خوبهمن قبلا زیاد وسط راه کارامو ول میکردمالان شده به سختی،با حال بد،گریه،کم ، ...

اره ب شدت نیاز ب اراده داره ادم 

ببخشیدا من ریدم توی پوستم و 2ساله واقعا خرج میکنم و مراقبشم و خداروشکر داره بهتر میشه و همینطور بدنم ک گفتم و خیلی چیزای دیگ 

همچیز نیاز ب صبر داره و اراده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ۴۲ شدم ۴۷۳ کیلو دیگه افزایش وزن باید داشته باشم

یکی از اقوام منم باید وزن اضافه کنه ولی متاسفانه روی 47 و 45 استپ میکنه

اره ب شدت نیاز ب اراده داره ادم ببخشیدا من ریدم توی پوستم و 2ساله واقعا خرج میکنم و مراقبشم و خداروش ...

من قبلا روتین پوستی داشتم 

ولی الان پاکسازی هم تنبلی نمیکنم میرم

بدنمم چاق نبود ولی باشگاه نمیرفتم الان به سختی و کمم باشه باید برم دیگه😁

واقعا بعد یه مدت آدم به خودش افتخار میکنه

یکی از اقوام منم باید وزن اضافه کنه ولی متاسفانه روی 47 و 45 استپ میکنه

اره سخته منم استپ میکردم ولی خب دارم تلاشمو میکنم

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

کسی ک اراده نداره طبعش بلغمیه

باید اصلاحش کنید

اینطوری چاقی شکمی هم خودبخود درست میشه

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

من قبلا روتین پوستی داشتم ولی الان پاکسازی هم تنبلی نمیکنم میرمبدنمم چاق نبود ولی باشگاه نمیرفتم الا ...

دقیقا همین حس تونستن خیلیییه 

من قبلا باشگاه میرفتم حرفه ای برای کاراته و والیبال و فوتسال و... ولی ولشون کردم دلسرد شدم بخاطر مسائلی 

دیگ با مربی مشورت کردم برای حرکات ورزشی و تایم و اینا خداروشکر خیلی جواب گرفتم 

چون من واقعا توی باشگاه نمیتونم 

کسی ک اراده نداره طبعش بلغمیهباید اصلاحش کنیداینطوری چاقی شکمی هم خودبخود درست میشه

چجوری اصلاح کنیم؟

من اصلا انگیزه واراده ندارم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اره سخته منم استپ میکردم ولی خب دارم تلاشمو میکنم

موفق باشی حتما تحرکت رو کمتر کن و میان وعده سیب زمینی ابپز یا تخم مرغ بخور و ماکارانی و برنج و نون و... 

کسی ک اراده نداره طبعش بلغمیهباید اصلاحش کنیداینطوری چاقی شکمی هم خودبخود درست میشه

ربطی نداره