2777
2789
عنوان

وقتی از فرزندتون دورید💔

220 بازدید | 19 پست

رابطه مادر و فرزندی خیلی عمیقِ...یه تیکه از فرزندت همیشه توی جسم و ذهن و روحت هست نه به لحاظِ روانشناسی بلکه بیولوژیکی 

از بیتابی و گریه کردنت پشیمون نباش!

این بخش مهمی از وجودته برای اینکه دوری فرزندت رو تحمل کنی!

خانمها چند وقت از فرزندانتون دورید؟دیدار هفتگی یا ماهیانه هم دارید؟

تربیتش بعد از شما چطور شده؟

من ۱۷ ساله دورم دوقلو ان بچه هام با اینکه العانم دوتا بچه دیگه دارم شبی نبوده به فکرشون نباشم تربیتشونم دست خانواده پدرشون بوده متاسفانه از لحاظ فرهنگی و رفتاری یه دنیا با من تفاوت دارن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من ۱۷ ساله دورم دوقلو ان بچه هام با اینکه العانم دوتا بچه دیگه دارم شبی نبوده به فکرشون نباشم تربیتش ...

خداحفظشون کنه...من هم یه دختر ۷ساله دارم که پیش پدرش زندگی میکنه البته تا ۶سالگی پیش خودم بوده

یعنی مجددا تمایل ندارید ببینیدشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداحفظشون کنه...من هم یه دختر ۷ساله دارم که پیش پدرش زندگی میکنه البته تا ۶سالگی پیش خودم بودهیعنی م ...

شرایط نداشتم اونموقع شرط طلاقم بود که هرگز نبینمشون دخترم عقد کرده دلم میخواد باهاش ارتباط بگیرم ولی بعد ۱۷ سال خیلی سخته برم بگم مادرتم 😭

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

شرایط نداشتم اونموقع شرط طلاقم بود که هرگز نبینمشون دخترم عقد کرده دلم میخواد باهاش ارتباط بگیرم ولی ...

وای تلخِ میدونم

من هم حدود ۱۴ماهه دخترم ندیدم گاها خیلی دلتنگ و بی قرار میشم...

دخترتون طی این سالها نخواسته بیاد پیش شما زندگی کنه؟

وای تلخِ میدونممن هم حدود ۱۴ماهه دخترم ندیدم گاها خیلی دلتنگ و بی قرار میشم...دخترتون طی این سالها ن ...

نه از دوسالگی ندیدم داستان زندگی من خیلی پیچیده ست هم یه شهر خیلی دوره ازم هم عموش نذاشت  دیگه ارتباط بگیریم 

نه از دوسالگی ندیدم داستان زندگی من خیلی پیچیده ست هم یه شهر خیلی دوره ازم هم عموش نذاشت دیگه ارتبا ...

الهی عزیزم چقدر سخت...یه سوال؟

الان که بزرگ و عروس خانم شده برای خودش حتما تلفن داره

نمیخواید شماره تماسی ازش پیدا کنید باهاش کم کم ارتباط بگیرید؟

من حسم میگه دخترخانمتون طی این سالها منتظر یه تماس یا ارتباط از سمت شما بوده....

الهی عزیزم چقدر سخت...یه سوال؟الان که بزرگ و عروس خانم شده برای خودش حتما تلفن دارهنمیخواید شماره تم ...

قصدشو دارم منتظرم بره سر خونه زندگیش چون العان عموش همه کاره اونه (قبلا همسرم بوده)نمیخوام چیزی بفهمه ...ازش متنفرمم همسرمم روش خیلی حساسه میگه بزار از اون خونه بره بعد ارتباط بگیر با دخترت