2777
2789
عنوان

سایت همش شدا دعوا

68 بازدید | 11 پست

تو هر تاپیک میری جنگه سر فیک بودن .مام که نمیدونیم کی راست میگه کی دروغ؟

به خودمم شک کردم دیگه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی الان یک تاپیک شاخ درار زده عقده بیداد کرده

چرا آخه؟ اینجوری به کسی که واقعا به کمکم احتیاج داره نمیشه کمک کرد.اول باید بگردیم ببینیم راسته یا دروغ

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اینجا هیچی باور نکن

اره واقعا آدم شکست میخوره. برا راز مانانی واقعا هنگ بودم من.ولی اون گناهکار تابلو بود از اولش

آره یه دسته چاقوکش دورهم جمع شدن🤪🤪

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

آره یه دسته چاقوکش دورهم جمع شدن🤪🤪

واقعا تو یکی از تاپیکا نشستم کل ۳۸صفحه رو خوندم.اصلا معلوم نیست چی به چیه مردم دوسته شده بودن یه سری اینور فحش میدادن یه سری اونور

سایت خیلی بد شده بعضیا شخصیت و ادب ندارن واقعا که الان زیاد شده تو سایت 

قبل ها خیلی بهتر بود

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

سایت خیلی بد شده بعضیا شخصیت و ادب ندارن واقعا که الان زیاد شده تو سایت قبل ها خیلی بهتر بود

من قبلا خواننده خاموش بودم فعالیت نداشتم ولی درست میگین خیلی خوب بود کلا فضا حالت کمک دادن و نظر پرسیدن و رفتارای خوب بود.خیلی عجیب شده الان

من قبلا خواننده خاموش بودم فعالیت نداشتم ولی درست میگین خیلی خوب بود کلا فضا حالت کمک دادن و نظر پرس ...

بخدا ادب و شعور ربطی به سختی های زندگی نداره 

فقط ربط داره سطح تربیت و اخلاق و شعور 

اتفاقا همونا میان واسه ما خط و نشون میکشن که اره تو سطحت فلانه بهمانه والا ادم از وقاحتشون میمونه

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

بخدا ادب و شعور ربطی به سختی های زندگی نداره فقط ربط داره سطح تربیت و اخلاق و شعور اتفاقا همونا میان ...

چند تا کاربر هستن که کلا با همه دعوا دارن....بهترین کار بی توجهی بهشونه