2777
2789
عنوان

مادرم یه مریض روانیه

229 بازدید | 27 پست

خیلی دل شکسته ام امیدوارم با بدترین درد ممکن بمیره 

بچه ها من یکساله بعلت اینکه شرایط خونه زیاد جالب نیس مریض میشم و بابت هر کدوم از مریضی ها نه تنها مامانم بهم پولی نمیده بلکه هرروز بهم سرکوفت میزنه و میگه خدا کنه بمیری !

مثلا بخاطر حرص و جوش و استرس زخم معده گرفتم و کلی اذیت شدم اما مامانم بجای اینکه بهم پول بده هرروز بهم سرکوفت میزد و می‌گفت تو هرروز مریضی اینقددغصه بخور تا بمیری ! تو همون حین سه تا از دندونام خراب شدن و مجبور شدم طلایی که خودم با پول کارکردنم گرفتم رو بفروشم و مامانم میگه به من چه مگه من شاغلم !

در حالیکه حقوق بابام ۱۳تومنه وسرماه  ۱۰تومنشو میده حساب مامانم بعلاوه ۱میلیون و خورده یارانه 

مامانم هر ماه واسه خودش مقداریو پس انداز می‌کنه اما اگر من حالم بد بشه اصلا براش مهم نیس و میگه از بابات بگیر 

بابام هم معتاده و ۳تومن رو برمیداره برای خودش 

از خدا هم شاکی هستم چرا هرچی درده به من میده فقط 💔💔خیلی خستم کاش خدا یکی از دردهای منو به مامانم میداد

بچه ها با ۲۵سال سن ناراحتی اعصاب . معده و روده . و دیسک کمر دارم 

هرروز میگه برو سرکار به من چه 

اما بچه ها من تا قبلش چندسال کار کردم گفتم خیر سرم یه سال بشینم درس بخونم شاید پرستاری قبول بشم که تو این یه سال هرچی درده وارد بدنم شد نمی‌دونم چرا خدا یکی از این دردها رو به مامانم نمیده!

خیلی بیشعوره 

همیشه مامانا نشونه مهربانی بودن اما مامان من از شمر هم بدتره

الان یبوست شدید دارم سه ماهه 

یه گوشواره مال بچگیمه نمیذارم بفروشم خرج دوا درمونم کنم خیلی خستم 💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب شرایطت مثل منه البته خدا کنه قسمت مریضی هات مثل من نباشه چونکه خوب شدنی نیست

خدا کنه عزیزم 

امیدوارم هیچ وقت مریض نشی 

خیلی دل شکسته ام کاش یکی از این مریضی ها نصیب مامانم میشد تا بفهمه چی میکشم !

بعد تازه جالبیش اینه اگر تو کار خونه کمک نکنم مث سگ میشه و پاچمو میگیره انتظار داره من با دیسک کمر ۲۴یی درحال کار کردن باشم ! و اونم هیچ پولی بهم نده

اسی نگفتی خودت برا بهبود زندگیت چیکار کردی ...فقط مادر و پدر و خدا رو مقصر میدونی ...یه لحظه تو رو با بچه های کار مقایشه کردم اصلا دلم برات نسوخت چون پدر تو با اینکه معتاده  اجازه تحصیل بهت داده مادرت و پدرت تو رو بزرگ کردن و چشم داشتی به پول کار کردنت  ندارن ..طلات رو فروختی خرج دندون خودت کردی اونوقت نفرینش رو به حال مادرت میکنی و از خدا هم که کلی نعمت بهت داده طلبکاری خدایی اگه جای بچه های کار بودی و به خاطر اعتیاد پدر ت از صبح میرفتی سر چارراه گل میفروختی تا خرج مواد پدرت رو بدی چی میگفتی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

واقعیت با۱۰تومن خرج خونه ام به زورمیرسه براهمون نمیتونه بده خرج دندونم بالاست

خب گناه من چیه ؟ عزیزم منم دوتا تیکه طلا داشتم که فروختمشون و کمک کردم 

بهش میگم فقط یه سال فقط یه سال تو کارکن تا من برم پرستاری بعدش لازم نیس کار کنی ! میگه می رینم برات ! واقعا بی شخصیته

یکبار بهش گفتم میشه هفته ای دوبار که میرم کتابخونه  برام غذا بذاری ببرم گفت به من مربوط نیس خبر مرگت بیا خونه یه چیزی بخور 

مامانم واقعا روانیه ! چون از پدر خودش و شوهرش محبت ندیده دق و دلی شو سر من و خواهرم خالی می‌کنه 

بعدم عزیزم واقعا جون بچت اونقد ارزش نداره که از طلاهات بگذری؟

معذرت می‌خوام اما من سه ماهه که نمیتونم برم دستشویی باید هفته ای دوبار شیاف بذارم که اونم اینقد دردناک و وحشتناکه که میمیرم و زنده میشم نمی‌ذاره گوشواره بچگیمو بفروشم و برم کولونوسکوپی و... تا درمون بشم 💔💔

مادر من واقعا مشکل داره جدای از بحث مالی و خساست کلا احساسی هم مشکل داره دیگه یه غذا چیه که هفته ای یکبار از من دریغش کردی 🤦

خدا کنه عزیزم امیدوارم هیچ وقت مریض نشی خیلی دل شکسته ام کاش یکی از این مریضی ها نصیب مامانم میشد تا ...

اره منم دعا میکنم مریضی منو بگیره عزیزم واسه یبوستت منیزیم بخور انشالله خوب میشی کمر دردم خوب میشه،

اسی نگفتی خودت برا بهبود زندگیت چیکار کردی ...فقط مادر و پدر و خدا رو مقصر میدونی ...یه لحظه تو رو ب ...

شما حرف نزنی نمیگن لالی !

من واسه بهبود زندگیم هر کار خواستم بکنم پول نبود هر کلاسی دانشگاهی هرچی که بود پول میخواست !

چرا شما اینقدر کوتاه فکری که منو با بچه کار مقایسه کردی اما با بچه هایی که پدر مادر خوب دارن نه؟

من هربار که رفتم سرکار و یه عالمه زحمت کشیدم و پول پس انداز کردم که برم فلان مهارت رو یاد بگیرم همش خرج عمل و دوا و دکتر شد پس بهتره تا وقتی جای کسی نبودی حرف مفت نزنی

بعدم من انتظارم فقط مالی نیس مادر من واقعا مشکل داره و محبت بلد نیس