2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه آموزش ضعیف باشه چی؟یعنی نظرتون اینه کمک درسی خوند؟

ببین سال سوم به این نتیجه رسیدم هیچی جز پیوسته خوندن و تست زیاد زدن تو کنکور باعث موفقیتت نمیشه اون تایمی که میدی فیلم و یادگیری کاذب ایجاد میکنی بده تست ولیییییی با حواس جمع که بفهمی چی میشه ببین چقدر موثر تر و بادوام تره حالا اگه هم میخوای ببینی نهایت دوتا درس ببین

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
ببین سال سوم به این نتیجه رسیدم هیچی جز پیوسته خوندن و تست زیاد زدن تو کنکور باعث موفقیتت نمیشه اون ...

یعنب همشو نبینم؟بعد درسنامه بخونم یا تست بیشتر بزنم وقتم رو درسنامه نره؟

یعنب همشو نبینم؟بعد درسنامه بخونم یا تست بیشتر بزنم وقتم رو درسنامه نره؟

اگه تجربی هستی برای زیست توصیه نمیکنم ولی شیمی بخون ریاضی و فیزیکم بخون ولی با سرعت متوسط نه اینکه بشینی حفظ کنی در حدی که یادبگیری

اگه تجربی هستی برای زیست توصیه نمیکنم ولی شیمی بخون ریاضی و فیزیکم بخون ولی با سرعت متوسط نه اینکه ب ...

بله تجربیم بنظرتون فقط شیمی و ریاضی رو ببینم زیست وفیزیک رو خودم بخونم؟بعد اینکه زیست درسنامه بخونم با کتاب بعد تست بزنم ونکاتشو رو از توی تست دربیارم

بله تجربیم بنظرتون فقط شیمی و ریاضی رو ببینم زیست وفیزیک رو خودم بخونم؟بعد اینکه زیست درسنامه بخونم ...

فکر خوبیه برای زیست توصیم اینه درسنامه نخونی چون نکاتش تو پاسخ نامه تستاست کتابو با دقت بخون

فکر خوبیه برای زیست توصیم اینه درسنامه نخونی چون نکاتش تو پاسخ نامه تستاست کتابو با دقت بخون

فیزیک درسنامه بخونم  فیلم دیدن اشتباه بنظرم نظر شما ویه