2777
2789
عنوان

خانومایی ک عرق رازیانه مصرف کردین

107 بازدید | 10 پست

شما هم بعد مصرف رازیانه همش ترشح دارین؟آیا عادیه؟

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

زیاده روی نکن...دوسه روز قبل از پریود بخور فقط

مممنونم ک جواب دادی،عزیزم بعد مصرفش شدیدا ترشح ازم خارج میشه ،آیا طبعیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مممنونم ک جواب دادی،عزیزم بعد مصرفش شدیدا ترشح ازم خارج میشه ،آیا طبعیه؟

اره هرمون زنانه رو زیاد میکنه دگ

من ی مدت بعد از پریود میخوردم هرروز واسم دردسر شد 

دو سه روز قبل از پریود دم کن بخور اونم ی ذره...

اره هرمون زنانه رو زیاد میکنه دگمن ی مدت بعد از پریود میخوردم هرروز واسم دردسر شد دو سه روز قبل از پ ...

میشه بگی چ دردسری؟؟؟آخه چون اقدامم نمیتونم قبل پریود بخورم باید بعدش بخورم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه بگی چ دردسری؟؟؟آخه چون اقدامم نمیتونم قبل پریود بخورم باید بعدش بخورم😭

کیست بوجود اومد و بزرگ شد ۱۴ سانت  منم اقدام بودم و باردار هم شدم بخاطر کیسته خارج از رحم شد 

بعدها فهمیدم بخاطر رازیانه بوده و هرروز میخورم بجز دوران پریودی...و اشتباهه

کیست بوجود اومد و بزرگ شد ۱۴ سانت منم اقدام بودم و باردار هم شدم بخاطر کیسته خارج از رحم شد بعدها ف ...

یاحسین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم 

من ۶ساله ازدواج کردم

و فقط کم تحرکی اسپرم همسرم مانع بارداریمونه

بقول دکتر ها این چیزی نیس و برطرف میشه

البته کم تحرکی شم جوری نیس که فاجعه باشه

ولی خدا نخواست 

خدا نخواست بعد اون همه دوا و درمون 

بعد اون همه هزینه 

ما بچه مون نشد

امسال فقط دارم شکر میکنم خداروووووو

که خدایا بزرگیتو شکر به ما بچه ندادی 

به هزاران دلیل

من و همسرم خیلی عاشق همیم 

از اولشم بودیم

بخاطر بقیه و بخاطر هوس بچه داشتیم هزار راه رفتیم

وقتی نداده حکمتی توش بوده 

💞منیمالیست 💞

سلام عزیزم من ۶ساله ازدواج کردمو فقط کم تحرکی اسپرم همسرم مانع بارداریمونهبقول دکتر ها این چیزی نیس ...

عزیزدلم از ته دلم دعا میکنم خدا بهت یه بچه سالم بده ،ک صبح تا شب بخاطر وجودش خداروشکر کنی❤️الهم صلی علی محمد و آله محمد ،ب نیت مادر شدنت🍂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم از ته دلم دعا میکنم خدا بهت یه بچه سالم بده ،ک صبح تا شب بخاطر وجودش خداروشکر کنی❤️الهم صلی ...

عزیزی انشالله دامنت سبز بشه ...انشالله یه دوقلو سالم خدابهت بده که جبران جوش و غصه هات بشع

ولی الان بهش فک نمیکنم

اخه بچه خرج داره

تا ۴سالگی شیرینه

به بعدش زحمته

درگیر مدرسه و .......

شرایط مالیمون فقط الان برای دونفر جواب میده

بچه های خواهر برادر ها رو میبینم پشیمون میشم

میبینم چه قدر درد سرن

فقط همون نی نی هاشون گوگولین

بعد که ۴ساله به بالا میشن اصلا تو دل برو و جذاب نیستن توله ها

😂من فقط عاشق نی نی ام 

💞منیمالیست 💞