2777
2789

دعا کن شوهرم بذاره یه کسب و کار کوچیک لااقل برا خودم راه بندازم دیگه خسته شدم .همش میگه دلم نمی خواد توهیچ کاری کنی بشین خونه داری تو بکن خودشم یه کار گره با دوتا بچه و ماهیانه یه حقوق نا چیز

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم برای زیاد شدن رزق و روزی و کسب و کار موفق روزانه ۱۱۱ بار آیه ۵۸ ذاریات رو بخون.

و برای اینکه شوهرت راضی بشه و در کارت موفق بشی این ختم رو انجام بده

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیزم ی شغل خانگی داشته باشی خوبه

اصلا نمی ذاره مخالفه دیگه خستم تا بهش میگم فلانی را ببین چقدر موفقه فوری گارد میگیره

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
از کنار حرم امام رضا برا دعا میکنم

التماس دعا    دستت درد نکنه 

خب بگو کمک خرجمچقدر مردا بددلن پروهاااا

هی نگم برات  خواهر .باورکن از بس تو خونه موندم یه دفعه که میرسم فروشگاهی جایی احساس میکنم همه نگام میکنن

ایشالا که بهترینا سر راه تون قرار بگیره عزیزم من دعا کردم صلوات دادم میشه تاپیک م رو گزارش بزنی

ممنونم چشم 

[QUOTE=359661037]خب هرروز بزن بیرون  برو مرکز شهر بهش بگو زن گرفتی یا کلفت مش باقر عزیزم واقعا بعضی چیزا را یه چیز بیهوده میبینن باورت میشه بچه هام بزرگن دیگه ده دوازده  رنگ شهربازی وندیدن