2777
2789

خواهرم چند روز دیگه وقت زایمانشه 

هر توصیه چیزی دارید بگید چکار کنیم چیا ببریم 

مامانم باهاش بره کافیه یا منم برم؟ اصلا منو میذارن برم پشت اتاق عمل ؟ واسه فیلمبرداری اینها میگم 

بعد کل پروسه چند ساعت طول میکشه منظورم از وقتی که بره بیمارستان تا زایمانش؟ 

و اینکه کی مرخصش میکنن؟ 

خود پرستارا کارای بچه رو انجام میدن؟لباس پوشوندن بهش یا مراقب باید انجام بده؟ 

میخام بدونم من همراهشون برم چقدر باید اونجا بمونم  نیازه یا نه 

هرچی میدونید و تجربه دارید بگید ممنون میشم 

فیلم بردار که خودشون دارن باید قبل از بستری شدنش با پذیرش هماهنگ کنید ،

تزئین اتاق هم اگه اتاق خصوصی بخوایید باید قبل از بستری شدنش به پذیرش بگید،

وسایل مادر و نوزاد رو میتونید از خونه ببرید میتونید از بیمارستان بخرید اونجا پک دارن که اگه بخوایید رو هزینه ها حساب میکنن آخرسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم بردار که خودشون دارن باید قبل از بستری شدنش با پذیرش هماهنگ کنید ،تزئین اتاق هم اگه اتاق خصوصی ...

اگه خودمون بخوایم فیلم بگیریم چی؟؟ اجازه نمیدن؟ 

کل پروسه رفتن به بیمارستان تا زایمان چقدر طول میکشه حدودا؟ 

یه مراقب زن راه میدن؟ یا منم نیازه با مامانم برم؟ 

یه همراه داشته باشه کافیه و اینکه وسایل هم همون وسایلی که برا بچه و مادر لازمه که هر مادری خودش می‌دونه وحاضر می‌کنه و فیلم برداری شاید اجازه ندن چون اتاق عمل فقط شوهرش می‌تونه بره 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
یه همراه داشته باشه کافیه و اینکه وسایل هم همون وسایلی که برا بچه و مادر لازمه که هر مادری خودش می‌د ...

نه داخل اتاق عمل نه منظورم بیرونش از وقتی میاد بیرون بچه و پدر برای اولین بار میبینه یا مادر اول بار میبینه این لحظات بخوایم فیلم بگیرم میذارن؟ 

اگه خودمون بخوایم فیلم بگیریم چی؟؟ اجازه نمیدن؟ کل پروسه رفتن به بیمارستان تا زایمان چقدر طول میکشه ...

نه اتاق عمل اجازه ورود نمیدن، مگه همون تو راهرو اینا بتونی یه مختصری فیلم بگیری به خواهرم که اجازه ندادن گفتن فیلمبردار میخوایید خودمون داریم هزینه اشم ۳ میلیون گفتن

نه اتاق عمل اجازه ورود نمیدن، مگه همون تو راهرو اینا بتونی یه مختصری فیلم بگیری به خواهرم که اجازه ن ...

داخل اتاق عمل منظورم نبود بعدش رو میگم اونم اجازه فیلم ندادن؟؟ 

نه داخل اتاق عمل نه منظورم بیرونش از وقتی میاد بیرون بچه و پدر برای اولین بار میبینه یا مادر اول بار ...

اونجا خودشون فیلم میگیرن اگه بخایین و شماهم میتونید فیلم بگیرید مشکلی نیست 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

من خودم خاله ام هفته پیش زایمان کرد میشش بودم

تجربه خودمو میگم البته کم و کوچولو هست

ساعت ۹ رفته بود اتاق عمل ساعت ۱۲ اومد بیرون

خود عمل یه تایمی طول میکشه بعدم ریکاوری

همراه اگر خودتون و مادرتون باشید بهتره یه دفعه میگن یه چیزی از دارو خانه بگیرید یا پد برای مادر بچه و اینا خوبه همراه دوتا باشه

ما که ۴ نفر همراه بودیم توی سالن اتاق عمل،اجازه ی فیلم برداری هم تا جلوی در اتاق عمل و موقع در اومدن از اتاق عمل فقط دارید،خود روند زایمان و امادگی و اینا رو میتونید بگید خودشون فیلمبرداری کنن

لباس بچه رو خودشون میپوشن و میدن

مرخصش شدنش هم معمولا به خود بیمار بستگی داره 

اما خاله ی من ۹ صبح زایمان کرد فردا بعد از ظهر ساعت ۵ مرخص شد،یه شب هم قبل زایمان باید بیمارستان باشن