2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با روغن کرچک

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 85 پست
بعد ۵ سال..خیلی خیلی راحت تر.اولی ۱۰ ساعت طول کشید.دومی یک ساعت و نیم.البته من جفتشو بیمارستان خصوصی ...

اره برای منم اولی خیلی طول کشید خیلی استرس دارم بیمارستان خصوصی شهرما خوب نیس دولتی بهتره کارخاصی کردی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاالله ک زایمان راحت و سبکی داشته باشی،من سر زایمانم ک بیمارستان بودم ی خانومه بچه دومش میگفت روغ ...

مرسی عزیزم برام دعاکن دردام خودش شروع شه وگرنه آمپول فشار میزنن

بعد ۵ سال..خیلی خیلی راحت تر.اولی ۱۰ ساعت طول کشید.دومی یک ساعت و نیم.البته من جفتشو بیمارستان خصوصی ...

منم بعد پنج سال باردار شدم ،پس استرس نداشته باشم؟😁

زایمان اولم چهار ساعت طول کشید 

جنسیت بچه هات فرق کرد؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اره برای منم اولی خیلی طول کشید خیلی استرس دارم بیمارستان خصوصی شهرما خوب نیس دولتی بهتره کارخاصی کر ...

ببین من همش در حال تحرک بودم..روزیم که زایمان کردم جاروبرقی کشیدم.بعد کل خونرو دوباره جارو نپتون زدم..زیر دوش آب گرم بشین پاشو قر کمر میرفتم..راستی یه لیوان گل گاو زبون با نبات فراوونم درست کردم خوردم‌

منم بعد پنج سال باردار شدم ،پس استرس نداشته باشم؟😁زایمان اولم چهار ساعت طول کشید جنسیت بچه هات فرق ...

نه اینم دختره. سر بچه اولم دوازده شب کیسه آبم پاره شد روز بعد چهار بعدظهر زایمان کردم برای همین استرس دارم

خیلی استرس دارم

اصلا ب خودت استرس نده کارت سخت میشه 

خودتو آروم کن با ترس ک چیزی حل نمیشه ک 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
منم بعد پنج سال باردار شدم ،پس استرس نداشته باشم؟😁زایمان اولم چهار ساعت طول کشید جنسیت بچه هات فرق ...

عزیزم.. آره کم کن استرستو..من جفتشون یه جنسیت هستن‌.پسرن..من الان نی نی نزدیک ۵ ماهشه

نه اینم دختره. سر بچه اولم دوازده شب کیسه آبم پاره شد روز بعد چهار بعدظهر زایمان کردم برای همین استر ...

پس کارت خیلی‌ راحته اصلا نترس

اصلا ب خودت استرس نده کارت سخت میشه خودتو آروم کن با ترس ک چیزی حل نمیشه ک

اگه دردام خودش شروع میشد بهتر بود اینجوری بیشتر استرس دارم ک‌اگه دردم هم نگیره بهم امپول فشار میزنن

روغن ربطی به زایمان نداره واسه اینه که روده هات تمیز باشه موقع زایمان مدفوع نکنی میتونی بعد شام هم بخوری شام دیر نخور یه چیز مقوی بخور که جون داشته باشی واسه فردا

آبمیوه و خرما هم واسه فردا یادت نره

همه میگن زایمان دوم راحتتره نگران نباش

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم.. آره کم کن استرستو..من جفتشون یه جنسیت هستن‌.پسرن..من الان نی نی نزدیک ۵ ماهشه

زنده باشه 🥰😍

من هنوز ب مرحله معلوم شدن جنسیت نرسیدم😁